2777
2789
عنوان

چی بخورم پریودشم😔

148 بازدید | 23 پست

زعفرون کلی خوردم دو روزه عقب افتاده  همیشه منظم بود 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامله ای پس

نگو ترخدا

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

حامله نیستی؟

نمیدونم الان مشخص میشه ازمایش خون بدم

از استرس هم میشه

امیدوارم از استرس باشه عقدم

نمیدونم الان مشخص میشه ازمایش خون بدم

نه بذار چند روز دیگه، اگه حامله باشی دمنوش گیاهی بخوری بچه سقط میشه اگه هم نشه خدای نکرده ناقص بدنیا میاد، چرا خودسرانه همه کار میکنید؟‌ خب اگه واقعا بخوای پریود بشی میشی حالا حتما باید بری استقبالش؟ چند روز دیروز و زود باشه چی میشه؟

منم برای اولین بار دو هفته است عقب افتاده  کلا بهم ریختم دیروز هم سنو دادم گفتم سالمی هورمونات ...

خداسلامتی بده. خداکنه منم از استرس کیست هورمون... باشه فقط باردارنباشم

امیدوارم از استرس باشه عقدم

من ۶سال عقد بودم کلی استرس داشتم ک یهو حامله نشم

الان یکساله خودم بچه میخوامو نمیشه😐😂

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
نه بذار چند روز دیگه، اگه حامله باشی دمنوش گیاهی بخوری بچه سقط میشه اگه هم نشه خدای نکرده ناقص بدنیا ...

عقدم باردار باشم بدبخت میشم تا سال دیک شرایط عروسی ندارم