2777
2789

سلام.دیشب با یه شکم درد بسیار وحشتناک ازخواب بیدار شدم.اول فکر کردم عادت ماهانه شدم ولی بعد متوجه شدم نه.رفتم دسشویی نه ادرار و نه مدفوع داشتم ولی همچنان درد شکمم هم باهام بود .یا میگفتم یبوست گرفتم‌.یا احساس اینو داشتم که دارم بچه سقط میکنم.بعضی وقتا هم فکر میکردم نکنه آپاندیسمه.یعنی تا این حد درد وحشتناک رو تحمل کردم.کل شکمم فکر کنید درد بسیار بد خیلی بد یعنی عین یه بادکنک در حال انفجار بود فکرکنید چه قدر فشارمیومد بهم.تا این درد وحشتناک بود‌.بعد هی بدتر شدم عرق از سر و بدنم میریخت سر و صورت و دستام مخصوصا بالا تنه ام داغغغغغ شده بود هرم گرماشو حس میکردم.میگفتم بدنم داره میسوزه.افتادم کف دسشویی نمیتونستم پاشم از درد.دیدم داره حالم بدمیشه دس انداختم یه ربع فقط میاوردم بالا.بعدش دردش کم شد.گفتم خب خوب شدم دیگه بعد رب ساعت اومدم پاشم.رفتم بیرون یهو حس کردم داره دلدردم شروع میشه فقط سریع گوشیمو برداشتم گفتم اگه حالم بد شد نتونستم شوهرمو صدا کنم زنگش بزنم بیدار شه.بعد یهو دلدرد خیلی بدی گرفتم و یهو اسهال خیلی شدیدی گرفتم.خیلی شدید.بعدش بهتر شدم اما معدم هنوز درد میکنه.

دیشب آش رشته خوردم.قبلترش هم تخم مرغ خورده بودم.چون روزه بودم.بعد شب قبل خواب یه قرص بروفن یدونه سرماخوردگی و یدونه فاموتیدین برای معده خوردم.

به نظر شما مسمومیت دارویی بوده یا غذایی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غدایی بود عزیز بعدشم آش رشته برای شب خیلی سنگینه 

ازترسم دارو نمیخوردم میگفتم مال اون بوده مسموم شدمدلم یه دارو میخوایت که خوبم کنه.شوهرم بعدش که بهتر شدم فهمید گفت چرا صدام نزدیگفتم بخدا افتاده بودم کف دسشویی گریه میکردم اما نمیتونستم حرف بزنم

آش رشته رو همه خوردن.اتفاقا من از پریشب که شام خوردم تا دیشب هیچی نخوردم یعنی روزه گرفتم پانشدم حتی ...

برا معده ی  شما که از سحر تا افطار هیچی نخوردین و بعدش تخم مرغ و بعدش آش  خوردین سنگین بوده عزیز

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

مسموم نشدی معدت اذیت شده 

مسمومیت ادمو ول نمیکنه 

همینجوری حد اقل پنج شیش روز ادامه داره 

دور از جون یبار گرفتم تا دم مرگ رفتم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
دوباره الان معدم درد میکنه.حتی فکر میکنم قلبمم درد میکنه.دردای دیشب داره میادسراغم😭بچم مدرسست برم د ...

برو عزیزم ضرر نداره یا زنگ بزن با همسرت برو خدای نکرده حالت بد شه یکی باشه به دادت برسه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
برو عزیزم ضرر نداره یا زنگ بزن با همسرت برو خدای نکرده حالت بد شه یکی باشه به دادت برسه 

خودش از صبح ده بار زنگ زده گفتم خوبم فقط معدم گرفته .یا سرمعدم درد میکنه ولی حالا دردش داره شروع میشه تو شکمم مدام صدار قارو قور میاد مثل اسهال که شکم آدم صدا میده

دوباره دلم مثل دیشب داره درد میگیره😭

حتما برو دکتر پس احتمالا مسموم شدی اصن خود درمانی نکن 

الان با ی امپول یا سرم سریع خوب میشی 

ولی اگه نری علاوه براینکه طول مبکشه و اذیت میشی. بعدا مشگلات گوارشی پیدا میکنی و معدت ضعیف میشه. چون املاح و اب بدنتو از دست میدی 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.