سلام.دیشب با یه شکم درد بسیار وحشتناک ازخواب بیدار شدم.اول فکر کردم عادت ماهانه شدم ولی بعد متوجه شدم نه.رفتم دسشویی نه ادرار و نه مدفوع داشتم ولی همچنان درد شکمم هم باهام بود .یا میگفتم یبوست گرفتم.یا احساس اینو داشتم که دارم بچه سقط میکنم.بعضی وقتا هم فکر میکردم نکنه آپاندیسمه.یعنی تا این حد درد وحشتناک رو تحمل کردم.کل شکمم فکر کنید درد بسیار بد خیلی بد یعنی عین یه بادکنک در حال انفجار بود فکرکنید چه قدر فشارمیومد بهم.تا این درد وحشتناک بود.بعد هی بدتر شدم عرق از سر و بدنم میریخت سر و صورت و دستام مخصوصا بالا تنه ام داغغغغغ شده بود هرم گرماشو حس میکردم.میگفتم بدنم داره میسوزه.افتادم کف دسشویی نمیتونستم پاشم از درد.دیدم داره حالم بدمیشه دس انداختم یه ربع فقط میاوردم بالا.بعدش دردش کم شد.گفتم خب خوب شدم دیگه بعد رب ساعت اومدم پاشم.رفتم بیرون یهو حس کردم داره دلدردم شروع میشه فقط سریع گوشیمو برداشتم گفتم اگه حالم بد شد نتونستم شوهرمو صدا کنم زنگش بزنم بیدار شه.بعد یهو دلدرد خیلی بدی گرفتم و یهو اسهال خیلی شدیدی گرفتم.خیلی شدید.بعدش بهتر شدم اما معدم هنوز درد میکنه.
دیشب آش رشته خوردم.قبلترش هم تخم مرغ خورده بودم.چون روزه بودم.بعد شب قبل خواب یه قرص بروفن یدونه سرماخوردگی و یدونه فاموتیدین برای معده خوردم.
به نظر شما مسمومیت دارویی بوده یا غذایی؟