سلام خانما من مهرماه سقط داشتم الان بقایای دوسانتی به حجم یک ونیم سی سی دارم،که عروق هم نداره،۱۵ روز قرص روکین خوردم قطع کردم الان پریودشدم خواستم گیاه عروس نمیدونم عروسک پشت پرده دم کنم بخورم که دفع بشه کارم به کورتاژ نرسه اما شنیدم باعث نازایی مطلق میشه،کسی تجربه ایی داره،ممنون میشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پونه غلیظ دم کن عزیزم سریع دفع میشه فقط چند بار در رپز بخور بدمزه است فقط
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
واقعا با یه بار خوردن باعث نازایی میشه ؟؟ چه جالب ، ماها که دیگه بچه نمیخوایم و روشهای جلوگیری هر ک ...
والا
این همه قرص میخوریم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من دقیقا مثل شما بقایا داشتم دکترم گفت باید کورتاژ بشم اینجا یہ خانمی کہ خدا خیرش بدہ یہ تاپیک قدیمی داشت کہ بھش پی ام دادم دوبارہ برام توضیح داد کہ پوست پیاز قرمز رو بشورم و بجوشونم و آبشو با فاصلہ ھربار یہ لیوان بخورم و جعفری خام ھم بجوشونم بخورم در کمال ناباوری کل بقایام دفع شد
ان شاالله انجام میدم امروز مرسی عزیزم خداکنه دفع بشه واقعا راحت بشم.فقط چه مقدارباشه وچقدربجوشه؟
یہ مشت پوست پیاز قرمزو قشنگ بشور بعد روش اب سرد بریز خوب بجوشان وقتی اندازہ ۲ لیوان آب موند روزی ۲بار با فاصلہ بخور خیلی بد مزہ اس اما تاثیر دارہ جعفری ھم پاک کن بشور روش آب بریز بجوشہ وقتی خوب جوشید روزی ۲ لیوان بخور البتہ من احساس کردم پوست پیاز تاثیرش بیشتر بود