2777
2789
عنوان

مامانا میشه یکی کمکم کنه؟

192 بازدید | 25 پست

دخترم ب شدت بد دارو هست.

دارو میدم پشت سرش همشو تف میکنه

شیافم نمیزاره بزارم

سرماخورده  و گلو درد داره

میشه یک چهارم قرص استامینفن325بدم؟

داخل نوشیدنی شیرین حل میکنم

ضرر نداره؟کسی تجربه داره؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

سنشم دوسال و نیم.

تقریبن چهارده کیلو

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره که ندی   دختر منم 20 ماهشه شربت میره دهنش هر چی خورده بالا میاره من تو خواب میدم ...

اخه با سرنگم میدم تمام داروهاشو تف میکنه میده بیرون😧

عزیزم بهتره که ندی   دختر منم 20 ماهشه شربت میره دهنش هر چی خورده بالا میاره من تو خواب میدم ...

اگه شیشه شیر میگیره دستش میتونی سر شیشه رو باز کنی شربت رو بریزی تو پستونکش با دستت تو خواب بذاری دهنش 

من این کارارو میکنم

نه عزیزم اسنامینوفن خودشو بریز تو لیوان یه قاشق اب بریز بگو این شربت رو بخور با خنده یهو بده بخوره اگر مقاومت کرد بگو عزیزم یا من بهت بدم بخوریش یا بریم دکتر اونجا این شربتو بخوری چون برات لازمه تا خوب بشی

یه روشه دیگه هم هس من امتحان نکردم قصه بگی که این شربته میره با میکروبا میجنگه باید سره ساعت بخوری و اینچیزا 

اگه شیشه شیر میگیره دستش میتونی سر شیشه رو باز کنی شربت رو بریزی تو پستونکش با دستت تو خواب بذاری ده ...

دخترم شیشه میخوره.

ولی تو خواب میخاد بخوره بلند میشه میشینه اب با شیشه میخوره.

خیلی هوشیاره.هیجوره نمیتونم بدم!

[QUOTE=318227536]دخترم شیشه میخوره. ولی تو خواب میخاد بخوره بلند میشه میشینه اب با شیشه میخوره. خیلی هوشیاره.هیجوره ...[/QUOTE

دختر من انقد مجازش بده ک سرفه کردنی خلط میاد دهنش حالش بد میشه بالا میاره😂😂

سنشم دوسال و نیم. تقریبن چهارده کیلو

نصف قرص ۳۲۵رو میتونی بدی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
[QUOTE=318227536]دخترم شیشه میخوره. ولی تو خواب میخاد بخوره بلند میشه میشینه اب با شیشه میخوره. خیلی ...

دخترمنم سرما میخوره همینه.

دیشب تا صبح فقط بغلم خاب بود.گلو درد داشت راحت نبود😧

نصف قرص ۳۲۵رو میتونی بدی

نصفشو بدم؟مشکلی نیست؟

بچه دومته؟

اره.پسرم خیلی بد دارو نبود.

با شعر و قصه میدادم بهش میخورد

ولی دخترم شدید لجبازه