2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین

269 بازدید | 33 پست

سلام  از بهداشت زنگ زدن گفتن بچتو بیار واکسن ۱۸ماهگی داره گفتم هنوز سه روز مونده گفتن اشکال نداره برج ها ۳۱ روزی بوده کامل شده ۱۸ ماهش گفتن بیار تا واکسنا تموم نشده الان چیکارکنم کسی تجربه ای داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه علائم سرماخوردگی و...نداره ببرش عزیزم،جای هیچ نگرانی نیست

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اره ببر حتما . واکسن ۱۸ ماهگی بسته بدیش جوری هست که هر بسته که باز میشه به چند نفر باید زده بشه . همونجا هم که میری صبر میکنن یه تعدادی بشین بعد شروع میکنن به واکسن زدن . اینجور نیست که مثلا یه نفر الان بره بزنن یه نفر چند ساعت بعد . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

وا خب ببر دیگه. تجربه ی چی رو میخوای؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیز دیگه یادم اومد که خیالت کامل راحت بشه . 😊

اگر توی بهداشتت دقت کنی این واکسنو یه روز خاص توی هفته میزنن . پس قاعدتا برای خیلیا چند روز عقب جلو میشه . پس ایرادی پیدا نمیکنه ‌. شاید هم واقعا یه دلیل منطقیش همینه که ماه ها ۳۱ روزه دیگه جمع میشه روزاش . 

دلو بزن به دریا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

سلام عزیزم

نگران نباش

واکسن ۱۸ ماهگی با حتی یه هفته دو هفته این ور اون ور چیزی نمیشه

البته این که موجودی واکسن در چه وضعیتی هست من خبر ندارم

فقط دقت کن که واکسن ۱۸ ماهگی واکسن سختی هست اکثر بچه ها تب و درد پا تا ۲ ۳ روز اذیتشون میکنه

خودت رو از نظر روحی آماده یه دو سه روز سختی بکن

و بعد هم توکل به خدا کن

اگر بتونی بعد از واکسن تا قبل از شروع درد و تب یعنی همون یه ساعت اول 

کوچولوت رو پارک ببری تا فعالیت کنه و مواد واکسن از زیر پوستش حرکت کنه تجربه مامان ها نشون داده مقدار درد کمی کمتر میشه

اخه سه روز زودتر از موعد بزنم مشکلی پیش نمیاد؟

نه بابا چه مشکلی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....