2777
2789

منم میخوام محصول بزارم د.یجی کا.لا بفروشم منتها بلد نیستم

اگه کسی گفت لایک کن اسی منم بدونم چطوریه☺️

دمت گرم

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کن بخونم بعدا

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
الان تو نت خوندم ینفر گفت ی روال خاصی داره اگه اشتباه کنی جریمه های سنگین داره فک کنم ریسکه کلا.

نه عزیزم اینجوریا هم نیست

اول از همه باید ببینی انبار سیار یا انبار تحویل دی جی کالا نزدیکتون هست یا نه

ببین چه محصولی میخوای بفروشی و اون کالا مجوز نخواد یا انحصاری برای برند خاصی باشه و کلا بتونی راحت بفروشی

یه پنل میزنی توی دی جی و محصولاتت رو اضافه میکنی، قیمتش رو هم باید هزینه های کارمزد و ارسال و همه چی رو درنظر بگیری که ضرر نشه برات

بعد هر روز باید چک کنی که سفارش اومده یا نه، سفارشای یه ساعتی به قبل رو باید فرداش بفرستی و بعد اون ساعت رو پس فردا هم مهلت داری، قانونش رو دقیق ببین چیه ، سر ساعت هم باید نوبت بزنی مثلا بین ۱۱ تا ۱۲ ظهر و همون ساعت ببری تحویل بدی

اگه دو سه روز طول بکشه و جنست رو تحویل ندی جریمه میشی و امتیازت کم میشه، جریمه نقدی نمیدونم داره یا نه، ولی خب سر تایم ببری هیچ مشکلی نداره

میتونی هم تحویل کالات رو دوروزه بزاری 

بعضی شهر ها هم میشه خودشون ببرن اداره پست تحویل بدن ولی اینم قانون خودشو داره

کلا هم کالاها باهم قوانینش کمی متفاوته

اتفاقا دی جی کالا خیلی خوب میتونی جنس بفروشی چون مشتری اماده هست و نیازی نیست فالوور جذب کنی

باسلام هم خیلی خوبه و فروشش راحت تره

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...