2777
2789

من توی موقعیت مشابه شما بودم

دعوا نه ها ولی ی دلخوری بین مامانم و همسرم بود

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
حرف حق با همسرمه ولی نمیخام برادرم خورد شه

پس داری حق رو ناحق میکنی 

مطمعا باش شوعرتم یه روز جبران میکنه 

اول و اخر شوعرت برات میمونه اگر حق با شوهرته ازش دفاع کن 

بگو میدونم حق با توس بزار دلش اروم بشه حداقل زنم میفهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگه ایشونم با خواهر یا مادر شوهرش دعواش شد حق نداره از همسرش توقعی داشته باشه

ببین اینجور مواقع همیشه ادم باید سیاست داشته باشه تا بین همسر و  خانوادت اختلاف نیوفته ولی بعضی ها یه طرز فکر اشتباهی که دارن اینکه فکر میکنن همیشه باید طرف همخونشونو بگیرن حالا هرچقدم مقصر باشه 

ببین اینجور مواقع همیشه ادم باید سیاست داشته باشه تا بین همسر و  خانوادت اختلاف نیوفته ولی بعضی ...

دقیقا درسته

باید طرف حق بود و میانه داری کرد که اوضاع بدتر نشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔