2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

354 بازدید | 46 پست

سلام خانوما،بچم ۱۲ روزشه و زردی داره که عددش ۱۳ هست،دستگاه اجاره کردیم آوردیم خونه،و من خیلی استرسی شدم چون با اینکه شیرم خوبه اما فکش ضعیفه نمیتونه خوب بمکه،و گفتن شیر خشک بدم،چون زودم دنیا اومده خیلی شیر خشک بالا میاره در حد خفگی،شیرموز میدوشونم بهش میدم اما بازم دهنشو محکم میگیره و نمیخوره،

فقط استرس من از کم شدن آب بدنشه،دارم از استرس میمیرم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

چه کنم؟که آب بدنش کم نشه،شیر خشک میخوره تا چندین ساعت بیدار نمیشه،

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

هروعده سی تا بده بالا نمیاره. حجم کم و دفعات بیشتر.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه کنم؟که آب بدنش کم نشه،شیر خشک میخوره تا چندین ساعت بیدار نمیشه،

شیر خشک بهش نمیسازه ببر دکتر عوضش کنه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

عزیزم چون فکش ضعیفه،در خد دو سه قورت میخوره.اولش کم کم بهتر میشع،وقتی خودت شیرداری شیرخشک نده، خود شیر مادر باعو روند بهبودی زردی میشع، توخودت چیزای خنکی بخور، مث عرق کاسنی، بعد شیر خودتو بدت 

خدایا شکرت♥

ببین عزیزم حتما شیر خشکو صحیح درست کن ینی نسبتاشو رعایت کن

شیر خشک چون سنگین تره ممکنه تا ۳ ساعتم بیدار نشه، خودت باید بیدارش کنی

منم پسرم همینطوری یبار زردی گرفت بستری شد بیمارستان، دفعه دوم ک دوباره گرفت، دستگاه اوردیم خونه، چشم بندش رو حتما مراقبت کن ک ب چشمش اسیب نخوره، برای شیر دادنم اگه میتونی کنار دستگاه دراز بکشی دراز کشیده شیرش بدی خوبه

من گاهی شیر خشک میدادم همونطوری زیر دستگاه ک بود، چون باید ی ساعت اون زیر میبود، ی ساعت استراحت

من ی قند با آب حل میکردم یا نبات سفید میدادم که تندتند ادرار کنه زردیش رفع شد کار به دستگاه هم نکشید ...

بیلی ناستر رو باید با مراقبت زیادی داد چون از طریق ایجاد اسهال باعث دفع بیلی روبین میشه، اگه نوزاد زیاد مصرف کنه اب بدنش یهو ته میکشه خدایی نکرده خطرناکه برا جونش، بهترین راه همون شیر مادر و فتوتراپیه

عزیزم اول اینکه استرس نداشته باش

دوم اینکه شیر خودتو بدوش بده اگه می تونی شیر دوش برقی بگیر من از دیوار گرفتم یه تومن

سوم اینکه بچه هر سه ساعت یه بار بیدار میشه نگران نباش

چهار اینکه اگه بچت دختره موقع پی پی کردن هر وقت خواستی بشوریش اول با دستمال تمیزش کن کاملا هر و بعد بشورش و صابون هم نزن چون عفونت میاره و عفونت علت ماندگاری زردی

و ترنجبین بخور و شیر بده 

و شیر دادن خودتو ادامه بده

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
ببین عزیزم حتما شیر خشکو صحیح درست کن ینی نسبتاشو رعایت کن شیر خشک چون سنگین تره ممکنه تا ۳ ساعتم ب ...

یعنی با سینم بهش زیر دستگاه شیر بدم اشکالی نداره؟

شما خوب شیرش و بدی آب بدنشم کم نمیشه

استرسات الکیه

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘