2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اول اگه روش آرد میریختی نه تاول میزد و نه قرمز میشد تازه سوزشش هم کم میکرد اما العان روغن حیوا ...

بخداازبس گریه کردم سرم داره میترکه بچه اولمه تاب امروزم مامانم بزرگش کرده خیرسرم یه روز اوردمش باخودم اینجورشد حالا موندم جواب مامان بابامو چی بدم 

بخداازبس گریه کردم سرم داره میترکه بچه اولمه تاب امروزم مامانم بزرگش کرده خیرسرم یه روز اوردمش باخود ...

ای جونم سوختگی خیلی سخته منم چند وقت پیش شکمم با آب جوش سوخت مسافرت بودیم نتونستم آردی چیزی روش بریزم خدا میدونه چقدر میسوخت طفلک دخترت 

ولی تو که نسوزوندی که عذاب وجدان نداشته باشه اتفاقه میافته دیگه

ای جونم سوختگی خیلی سخته منم چند وقت پیش شکمم با آب جوش سوخت مسافرت بودیم نتونستم آردی چیزی روش بریز ...

وای خدانیاره چه مدت طول میکشه تاخوب بشه؟ موندم چه خاکی توسرم بریزم آبجی میگن چرامواظبش نبودی یکروز دادیمش دست تو سوزوندیش...خیلی حساسن رو این شیطون از روزی که بدنیا اومدبردنش پیش خودشون

وای خدانیاره چه مدت طول میکشه تاخوب بشه؟ موندم چه خاکی توسرم بریزم آبجی میگن چرامواظبش نبودی ی ...

اون سوزشش یکی دو روز ولی تاولاش دقیق یادم نیست ولی فکر کنم چند روز 

ولی عید سوخته بودم آب جوش فلاکس ریخته بود هنوز جاشمونده

انشاالله درجه سوختگی دخترتون از من کمتر باشه و زود خوب بشه