2777
2789

سلام دوستان 🫠🩷🫶🏻

با اجازه استارتر

کسایی ک به زبان انگلیسی علاقه دارن ی سر بزنن تاپیکام کلی تخفیف گذاشتم برای ترم ها

ترم هایی ک ۶۰۰ تومن هستن ۱۵ جلسشو فقط با ۱۵۰ تومن میتونید بخرید🥰🩵🌱

مامانایی ک بچشون به زبان علاقه داره ۴ سال ب بالا فق با ۹۹ تومن میتونید شرکت کنید🩷

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشتری گیر بیاری خوبه ، من زدم تو کار بافت اسکاج و لیف ، که مشتری نیست . مغازه دار ها هم مفت میخر ...

سلام ممنون

خود سایتی که آموزش میده اجازه میده محصولاتتو رایگان بزاری برا فروش تویه سایت

اگه مشتری گیر بیاری خوبه ، من زدم تو کار بافت اسکاج و لیف ، که مشتری نیست . مغازه دار ها هم مفت میخر ...

اگه خواستی برا کار من نت ورک کار میکنم کاملا هم مطمعن هستش خواستی بگو معرفیت میکنم اموزش هم میدن بهت برا بازار یابیت جلسه هاش فوق العاده هستن برا اعتماد به نفس روش فروش و و   و