سلام دوستانم.نمیدونم چقدر وقته که دیگه نیامدم نی نی سایت اما الان با یه دل پر اومدم. پسرم الان دو سال و 6 ماهشه.تقریبا از 10 ماه پیش مشکلات مدفوعش شروع شد.اوایل شاید یبوست داشت اما وقتی یبوستشم خوب شد موقع مدفوع کردن انگار میخوان بکشنش.اصلا حاضر نیست بشینه ایستاده دفع میکنه.گاهی وقتا خوبه گاهی وقتا نه.اوایل میگفتن به خاطر یبوست ترس از مدفوع داره اما الان که ده ماه گذشته با خوردن دارو مدفوعش شل شده دیگه چه ترسی.... سرتون رو درد نمیارم که توضیحش خیلی مفصله.در حال حاضر مرتب به لباس زیرش لک میزنه و تا شیاف نزارم به طور کامل مدفوع نمیکنه. اگه بگم 10 بار بردمش دکتر کم گفتم. لطفا بهترین متخصص گوارش اطفال در ایران رو بهم معرفی کنید.حاضرم هر جا باشه برم.ممنون
در مورد سوالت تحقیقاتی انجام نشده و اصلا کلمه بهترین رو نمیشه تفسیر دقیق کرد، خیلی فوق گوارش خوب تو تهران هست و میشناسمشون ولی واقعا نمیدونم بهترینشون کدومه؟
عزیزم مشکل بچه شما اصلا جسمی نیست این جور بچه ها از لحاظ روحی مشکل دارن دکتر گوارش هیچ کاری واسش نمیتونه انجام بده. دختر دختردایی من همینطوری بود تا 6سالگی . نمیدونی چه قدر در عذاب بود بنده خدا
خوب منظورم دکتری هست که کارش خیلی خوبه و خیلی دیر به دیر نوبت میده.دکترهایی که علاوه بر مطب کارهای پژوهشی انجام میدن.یاپزشکان معروفی که مهمان برنامه های تلویزیون میشن
من فکر میکنم خانم دکتر مهری نجفی ثانی یکی از بهترین دکترهای فوق تخصص گوارش کودکانه،دخترم از دو ماهگی زیر نظرش بود از خیلی ها پرسیدم و بردم پیشش من ماهی یکبار از شهرستان میومدم تهران تا خوب شد کارش عالییییییه
بله رها جون خودمم همین نظر رو دارم...ناخن هاش رو هم میجوه.پس من چیکار کنم؟؟کجا برم؟؟باورتون نمیشه که روزی 2ساعت تو دستشویی قصه میگم و حرف میزنم.دیگه طاقتم طاق شده...
مامان عاشق به نظر من هم فوق گوارش ببینه هم فوق تخصص اعصاب و روان کودک . اگه بخوای فردا تو همین تاپیک گوارش با اون مشخصاتی که گفتی بهت معرفی میکنم، فوق اعصاب و روان کودکان هم دو نفر تو بیمارستان مفید هستن از کلینیک ویژه اش میتونی نوبت بگیری
منم شهرستان هستم حاضرم به خاطر خوب شدنش هر جا برم .پسرم خیلی ضعیفه اصلا رشد نمیکنه حدود 1سالگی 10 کیلو بوده الان که 2سال و نیمشه هنوز 11کیلو نشده...انقدر بد غذا هست که نگو.هزار تا آزمایش دادم گفتن همه چیش خوبه
سلام.بله هم عکس گرفتیم همه نمونه برداری توی بیمارستان نیکان تهران انجام دادیم.هیچ مشکل خاصی نداشت فقط من یه عالمه حرص و جوش الکی خوردم. دکتر گفت یبوست عملکردی داره دیگه بهش دارو نده کار به کارش نداشته باش. البته توی نمونه برداری دکتر به دریچه های مقعدیش بوتاکس تزریق کرد که تا ۶ماه کاملا یبوستش خوب شد اما بعد از شش ماه دوباره یبوست گرفت ولی من دیگه کار به کارش ندارم بی خیالش شدم شاید هفته ای یکبار شکمش کار کنه اما هنوز خوب نشده