خدا لعنت کنه آدم های حسود و دورو رو یه زن عمو دارم از اون سلیطه هاست همسایه دیوار ب دیوارمونه خیلییییییی حسودی منو خانواده مو میکنه اصلا چشم دیدن خوشبختی و موفقیتمون رو ندارن عینا متوجه شدم بعد از اومدنش کل کارهامون خراب شد و کلی بلا سرمون
تو هر کاری ک در مورد من باشه دخالت میکنه من خیلی از دختراش سر ترم من اینو نمیگم بقیه هم متوجه شدن من تا چند سال پیش کلییییی پیشنهاد برای ازدواج داشتم تو محله مون همه تعریف از خوشگلی و خوش اخلاقی و سفیدپوست بودن و درسخون بودن و....میکردن ازم یعنی خیلی از افراد چ غریبه چ اشنا می خواستن بیان خواستگاری قاصد می فرستادن ک ما فلان روز میاییم ولی نیومدن بعدها چند نفر گفتن جایی نشسته بودیم بحث تو شد طرف مقابل کلی ازت تعریف کرد و گفت می خواهیم برای فلانی(من) بیاییم خواستگاری یا می گفتن پسر فلانی خیلی از این دختر خوشش اومده میخاد بیاد و... و... گفتن زن عموت حواسش ب ما نبود یه نگاه این ور اون ور کرد شروع کرد به بد گفتن خانواده شما گفت پدر فلانی خیلی بداخلاقه فوش میده میگه من دختر ندارم دختر شوهر نمیدم خانواده خوبی نیستن و.... میگفتن یعنی دهنمون وا موند از شنیدن این حرف ها چیزی نگفتیم
خیلیییی از این موردها پیش اومده این نمونه ش بود