2777
2789

خدا لعنت کنه آدم های حسود و دورو رو یه زن عمو دارم از اون سلیطه هاست همسایه دیوار ب دیوارمونه خیلییییییی حسودی منو خانواده مو میکنه اصلا چشم دیدن خوشبختی و موفقیتمون رو ندارن عینا متوجه شدم بعد از اومدنش کل کارهامون خراب شد و کلی بلا سرمون 

تو هر کاری ک در مورد من باشه دخالت میکنه من خیلی از دختراش سر ترم من اینو نمیگم بقیه هم متوجه شدن من تا چند سال پیش کلییییی پیشنهاد برای ازدواج داشتم تو محله مون همه تعریف از خوشگلی و خوش اخلاقی و سفیدپوست بودن و درسخون بودن و....میکردن ازم  یعنی خیلی از افراد چ غریبه چ اشنا می خواستن بیان خواستگاری قاصد می فرستادن ک ما فلان روز میاییم ولی نیومدن بعدها چند نفر گفتن جایی نشسته بودیم بحث تو شد طرف مقابل کلی ازت تعریف کرد و  گفت می خواهیم برای فلانی(من) بیاییم خواستگاری یا می گفتن پسر فلانی خیلی از این دختر خوشش اومده میخاد بیاد و... و... گفتن زن عموت حواسش ب ما نبود یه نگاه این ور اون ور کرد شروع کرد به بد گفتن خانواده شما گفت پدر فلانی خیلی بداخلاقه فوش میده میگه من دختر ندارم دختر شوهر نمیدم خانواده خوبی نیستن و.... میگفتن یعنی دهنمون وا موند از شنیدن این حرف ها چیزی نگفتیم 

خیلیییی از این موردها پیش اومده این نمونه ش بود 

بسیار سُخن بود؛ نَگُفتیم و گُذَشتیم...:) ️

باورتون میشه با این حال هییییچ خاستگاری پاش به خونمون نرسید فقط یه مورد اومد اونم بخاطر دخالت های بی جای این خانم بهم زدم چند سال پیش هنوز ک هنوزه خبری از خاستگار نیست من از سن کم خاستگار داشتم تا الانی ک 22سالم شده کسی ب عنوان خاستگار نیومده خونمون😑😑

مثلا جوریه ک همه خبر دارن پسر فلانی می خواسته بیاد خاستگاریم و التماس میکرده ولی در آخر نیومده من بعدها می شنیدم چرا فلانی اومد جواب رد دادی پسر خوبی بود ک در حالی ک نه من نه خانواده م روحمونم از این ماجرا خبر نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کربلا رفتن منم کلی دخالت کرد کلی با خانوادم بحث کرد ک چرا اینو می برید اینو بزارید خونه پول الکی خرج نکنید و و و در آخر دم رفتن گفت اینقدرررر خودمو ب آب و آتیش زدم آخرم آوردنت😑😑😑😑

بخدا اگه من کاری ب کار کسی دارم یا تو زندگی کسی دخالت میکنم نمیدونم این چی میخاد از جون من 

هر جا هم سر کتاب باز میکنم میگه یه فرد حسود خیلی نزدیکته پشت سرت خیلی بد میگه خدا لعنتش کنه ان شاءالله سر دخترای خودش بیاد ک با دخترای مردم این کار رو نکنه دختر بزرگشم شده عین خودش

واقعا هستند از اینجور ادمها؟

آخ دست رو دلم نزاررر بخدا بدبختمون کرده اگه زندگی قبلمون رو با زندگی الانمون میدی می فهمیدی چی میگم😔

از اون محله برید ، مجبورین  و قطع ارتباط

هه ب نظرت نرفتیم خواهر؟؟؟ 

دقیقا دو سال پشت سر هم ب مدت چند ماه از اینجا رفتیم یه شهر دور  دست شوهر و بچه هاش رو گرفت دقیقاااا اومد همونجا باز کنار خودمون خونه گرفت😑😑😑

میگم چشم دیدن خوب بودن زندگی مارو اصلا نداره ما واقعا باهاش خوبیم نمیدونم چی میخاد از جونمون

از اون محل برید اگه میتونید 

رفتیم ولی شوهر و بچه هاشو برداشت از پشت سر اومد دنبالمون کنار خودمون باز خونه اجاره کرد😑😑

هه ب نظرت نرفتیم خواهر؟؟؟  دقیقا دو سال پشت سر هم ب مدت چند ماه از اینجا رفتیم یه شهر دور &nbs ...

پدرت باید با عموت صحبت کنه همه ماجرا رو بهش بگه 

عموت باید جلو زنش بگیره 

اگر من شرایط تورو داشته باشم باز جابجا میشم و با کل فامیل قطع ارتباط میکنم ک ادرسم نداشته باشن 

پدرت باید با عموت صحبت کنه همه ماجرا رو بهش بگه  عموت باید جلو زنش بگیره  اگر من شرایط ت ...

اینقدر تو گوش عموم خونده ک همش ب حرف زنشه بدون اون آب هم نمیخوره بهش میگن مهره مار داری😑😑

پدرت باید با عموت صحبت کنه همه ماجرا رو بهش بگه  عموت باید جلو زنش بگیره  اگر من شرایط ت ...

ببین عینا بهمون گفت شما چ منو فوش بدین چ بزنین چ از خونه بندازین بیرون من ب دل نمیگیرم😕

چجوری بگم باهاش قهر کردیم چون خیلی بلاها سرمون آورد ب زور اومد خودشو چسپوند آشتی کرد مادر من خیلی ساده هست ولی این یه مار هفت خطه ما با اینکه خونش چفت خونمونه اصلا خونش نمیریم ولی این همش خودشو بچه هاش خونه ما پلاسن و روز ب روز داریم بدبخت تر میشیم بخدا از دستش دیوونه شدم نمیدونم چکار کنم

کسی هم ک برام سر کتاب باز کرد گفت از این محله فقط برین چشش بدجور دنبالتونه اصلا وضع و حالتون خوب نمیشه