2777
2789

😔دخترمو تو ۳۱هفتگی ۲۰روز پیش طبیعی مرده ب دنیا اوردم .علت مرگش نازک شدن بند نافش و نرسیدن خون بهش بود ...تا چند روز حالم بده بود و گریه کردم اما الان عین دیوونه هام و انگار ن انگار اتفاقی افتاده .فکر میکنم خدا صبرشو بهم داده.از طرفی هم جای خالیش داره اذیتم میکنه 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

مال من نزدیک ۲۰ هفته بود من که از ناراحتی و غم داشتم از دست میرفتم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 32 هفته بدون هیچ دلیلی پسرمو از دست دادم تا الان که به وسایلش به جای خالیش به کسایی که بامن باردار بودن وبچه هاشون الان یکسالشونه نگاه میکنم خفه میشم میمیرم وزنده میشم ولی به خودم میام ومیگم به صلاحم بوده حتما 

همیشهکسی که ناله می‌کند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه می‌کشد برای دریدن است نه کمک کردن..... 
مال من نزدیک ۲۰ هفته بود من که از ناراحتی و غم داشتم از دست میرفتم

بچه اولت  بود ؟بازم باردار شدی؟علت فوتش چی بود ؟طبیهی یا سزلرین شدی .چند وقت پیش این اتفاق افتاد .شرمنده این همه سوال پرسیدم 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

عزیز دلم

خدا واااقعا به دلت صبر و ارامش بده

ان شاالله بچههای دیگه ات به دنیا بیان دلت به اونها گرم میشه.

من اول چهار ماه سقط کردم اولین بارداریم بود الان دو تا بچه دارم یه دختر ۶ و پسر ۱ ساله ولی باز یاد اون طفلم میفتم اشکهام نیاد

براش مادری نکردم! حتی جسمش رو ندیدم تو بیمارستان انداختنش توی سطل! خیلی دلم میگیره یادش میفتم

من خیلی بدجور از باسن زمین خوردم و دقیقا حس کردم بچم کنده شد  

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
من 32 هفته بدون هیچ دلیلی پسرمو از دست دادم تا الان که به وسایلش به جای خالیش به کسایی که بامن باردا ...

غزیزم درخت میکنم .بچه اولت بود؟چند وقت پیش این اتفاق افتاد ؟سزارین یا طبیهی؟بازم بچه دار شدی چند وقت بعدش اقدام کردی؟

بچه اولت  بود ؟بازم باردار شدی؟علت فوتش چی بود ؟طبیهی یا سزلرین شدی .چند وقت پیش این اتفاق افتا ...

بله بچه اول بود حدود ۵ سال قبل، طبیعی، سال بعدش باردار شدم، علتش بازشدن دهانه رحم بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خواست خدا اینطوری بوده. دخترت دمِ بهشت اینقدر وایمیسته ک مامان باباش بیان. مطمعن باش خدا برنامه های ...

یعتی واقعا اینطوره؟من ب امید دیدن دخترم زنده ام 

بله بچه اول بود حدود ۵ سال قبل، طبیعی، سال بعدش باردار شدم، علتش بازشدن دهانه رحم بود

عزیزم .قبلش چه مراقبت‌هایی کردی برای بارداری بعدیت 

یعتی واقعا اینطوره؟من ب امید دیدن دخترم زنده ام 

تکوناش و حس میکردی ؟🥺همه جوره سالم بود غربالگری ها رفتی؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

چقدر تاپیکت ناراحت کننده است اشکام اومد

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم