حالا مادر شوهرمن گربه نگه میداره از صبح تا شب دنبال این گربه تو کوچه میدوئه عین قرقی
دایی کوچیکم به پای اون پیرشدوزن نگرفت.۵و۶سال اول واسه دستشویی باواکر بلندمیشد ولی دو سه سال آخر ایزی لایفش میکردن.۵تاعروس داشت یکیشون دست به سیاه سفید نزد حتی روزای آخرش واسه اینکه گردنه کسی نیفته ازبیمارستان نیاوردنش
خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید قبل ازاینکه پاهاشون به اصطلاح خشک بشه خونه نشین نشن افراد پیر اززمانی که فعالیتشون راکم ...
این خانم کلا تنبل تشریف دارن،اون موقع که میتونست راه بره خودش نمیرفت.الان که واویلا خدا رحم کنه ،من باردارم فعلا بهانه دارم از زیر کار دربرم.به غیر ازمن ۴تا عروس دیگه داره منتها من آخری هستم همه نگاهشون به منه.
[QUOTE=318192419]امیدوارم خوب بشه شما دستگاه ماساژ بگیرید پاهاش راماساژ بده که عضله هاش از بین نره فیزیوتراپی ومار ...[/QUOTE دکتر عصا نوشته گف کم کم راه ببرین ولی متاسفانه با عصا هم نمیتونه
ما ترک ها یه روشی داریم برای ازبین بردن بیماری که ازترس وارد بدن شده باشه.همون که جلوی آستانه در بشینه وروسرش اب نمک بریزین با استکان یا لیوان،جلوش یه سینی داغ داغ میزارین این آب تا ریخت رو سینی شکلک درست میشه تو سینی،میشه همون شکلی که ازش ترسیده.اینکار باعث میشه روز به روز سلامتیش برگرده ،من به این کار ایمان دارم
خواهش میکنم حتما انجام بده براش،یه سینی روحی یا الومنیوم میزاری رو شعله که خیلی داغ بشه.یه لیوان اب نمک درست میکنی،مادررو مینشونی کنار استانه خروجی خانه،سینی رو میزاری جلوش سرش رو خم میکنه روسینی یه روسری چیزی بپوشه اب نمک رو یهو میریزی سرش طوری که بریزه سرش و داخل سینی..موقع ریختن بسم الله بگو.