2777
2789

بچه ها یکی که خیلی تو واتساپ آنلاین میشه و وقتی ازش سوال می پرسم میگه آهنگ گوش میدم تو واتساپ واسه اونه آنلاین نشون میده همچین چیزی میشه یعنی ؟؟؟اگه کسی می دونه بگه لطفاً 

......💔

دروغ میگه

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کات کن وقتتو تلف نکن ادمی که خطا میکنه و بهانه نمیاره یعنی قابل اصلاحه اما ادم خیانتکار دروغگو فقط عمرت تلف میکنه چه یک روز یک عمر

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بی ادبی نکن بچه برام مهم نیس نمی دونم چرا هر چی میگه باور می کنم 

اون که شوخی بود خانومی ببخشید. ولی باورش یه کم سخته مگه این که موزیک تصویری باشه. میتونی ازش بخوای تو اون گروه شما رو هم عضو کنه 

😉. البته خب راه برا خیانت زیاده که پسرا هم استادشن. میخواس خیانت کنه میتونس با شماره دیگه بره واتساپ جدا یا هر چیز دیگه

اون که شوخی بود خانومی ببخشید. ولی باورش یه کم سخته مگه این که موزیک تصویری باشه. میتونی ازش بخوای ت ...

خواهش می کنم نه زیاد حوصله اینکه با شماره دیگه بره واتساپ نداره ولی در کل شک دارم بهش اما هر بار یه مدلی ثابت می کنه که شک من اشتباه بوده 

......💔