2777
2789
عنوان

وابستگی به هم خوابگاهی

453 بازدید | 30 پست

سلام 

من دانشجوی سال سوم کارشناسی ام و دختر خیلی تنهایی بودم آخر بهار که می‌خواست دانشگاه تعطیل شه فهمیدم به دو نفر از بچه های خوابگاه که دوست صمیمی  بودن و بیشتر شبیه هم بودیم وابسته شدم اما به یکیشون خیلی بیشتر 

تابستون اون دوتا از هم جدا شدن و من به اون دوستم که خیلی وابسته اش بودم نزدیک شدم و اعتراف کردم 

هستید تعریف کنم یا میگید خیلی بچه بازیه کارت؟ 

به چی اعتراف کردی ....

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم هم مشخص شد که متقابل من رو دوست داره

ولی مشکل این جا بود که ما سه نفر بودیم و اون دوست دیگه مون هم به‌شدت کمبود محبت داره و وابسته به این دوستم بود

و کلی به خودش و جسمش آسیب رسوند تا براش جلب توجه کنه

هستید تا بگم واقعا؟ 

آره 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤