2777
2789
عنوان

نوزاد تازه به دنیا اومدمون قندش پایینه کسی راهکاری داره ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست
شیر به اندازه ی لازم قند داره فقط شیر بدید هر دو ساعت  قندش رو با چی تست کردید؟ عددش چند بود؟

شیر نمیخوره متاسفانه خیلی کم اونم بزور ..قندشو تو بیمارستان چک میکنن نمیدونم با چی عددش ۵۰ بود یروز اومد ۷۰ باز الان رسید ب همون ۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مادر شیر نداره اصرار به شیر مادر نداشنه باشید شیرخشک بدید خواهشا. از آشناها این اشتباه کردن بچه ...

😰😰دکترش اصرار داره باید شیر خودتو بدی نه شیر خشک 

چرا چیکار شد بچشون مگه؟؟

بچه منم همین شرایطو داشت تامرز بیهوشیم رفت سه روز بستری شد بعدش خوب شد روز سوم تولدش این اتفاق افتاد ...

اره واقعا خیلی بیحاله نه گریه میکنه نه هیچی شیرم نمیخوره کارمون شده گریه فقط

اره واقعا خیلی بیحاله نه گریه میکنه نه هیچی شیرم نمیخوره کارمون شده گریه فقط

من توخونه هرکاری کردم به هوش نیومد دیگه رسوندیم بیمارستان و بستری شد 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
این الان از همون روز تولد بستریه سه روزه ولی هیچ فرقی نکرده قندش دعا کنید براش😢

ان شاءالله که هرچه سریعتر خوب میشه نگران نباشید این بچه ها کلا تا آدمو جون به لب نکنن بزرگ نمیشن مدام سوره حمد رو بخونید برای شفاش من معجزشو دیدم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
😰😰دکترش اصرار داره باید شیر خودتو بدی نه شیر خشک  چرا چیکار شد بچشون مگه؟؟

ببرید یه دکتر دیگه. قرار نیست که کلا شیر مادر نده. الان که قند خونش پایینه شیر خشک بدن بعد که شیر مادرش زیاد شد و بچه وضعیتش پایدار شد شیر مادر بدن. باز دکترش بهتر میدونه.

اون طفلک دوبار از افت قند ایست قلبی کرد با شوک برگردوندن. الانم بچه مشکل داره متاسفانه. اونا هم اصرار به شیر مادر داشتن و شیرخشک ندادن.