بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی خرم ابادی ها بیشتر عروسی هاشون اینطوری که اولش زن و مرد جدا هستن بعد شام دیگه کم کم فامیل های درجه یک و دو عروس و داماد قاطی میشن چون بعضی خانواده ها بدشون میاد باید اول با شوهرت و خانوادش مشورت کنی
من والا فعلا خیلی از رفتار خانوادش و پذیرفتنشون خبر ندارم ولی از طایفه رشنو هستن بنظرتون میشه؟
گلم اون حاجت رو گرفتی؟
از امام رضا منظورمه
دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمیدونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨👩👧👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍