2777
2789
عنوان

خانوم های خرم ابادی میشه بیاید

894 بازدید | 14 پست

میخام عروس خرم آبادی ها بشم خودم تهرانم و عروسی هامون مختلطه ولی لباس مجلسی با حجاب میپوشیم خاستم بدونم تو خرم اباد میشه عروسی مختلط گرفت؟

میشه راجب رسم و رسوماتتون بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره

ولی عروسی ها معمولا تالاره وبعد با لباس محلی همه میان دم در خونه یا خود حیاط تالار محلی میرقصن مختلط

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

اره میشه مختلطط هم بگیری 

ولی خرم ابادی ها بیشتر عروسی هاشون اینطوری که اولش زن و مرد جدا هستن بعد شام دیگه  کم کم فامیل های درجه یک و دو  عروس و داماد قاطی میشن چون بعضی خانواده ها بدشون میاد باید اول با شوهرت و خانوادش مشورت کنی 

اره میشه مختلطط هم بگیری  ولی خرم ابادی ها بیشتر عروسی هاشون اینطوری که اولش زن و مرد جدا هستن ...

با شوهرم مشورت کردم به سختی قبول کرد ولی میترسم بعدا بزنه زیر حرفش .

عروسی ادم مهم ترین روزه زندگیه نمیشه که باب میل دو طرف نباشه 

بنظر شما تو تالار افلاک اجازه عروسی مختلط میدن کخ بگیریم؟

اره اونجا خیلی راحت میشه گرفت  اگه خانواده شوهرت مشکل نداشته باشن  خیلی تالار قشنگی مبارکت ...

من والا فعلا خیلی از رفتار خانوادش و پذیرفتنشون خبر ندارم ولی از طایفه رشنو هستن بنظرتون میشه؟

من والا فعلا خیلی از رفتار خانوادش و پذیرفتنشون خبر ندارم ولی از طایفه رشنو هستن بنظرتون میشه؟

گلم‌ اون حاجت رو گرفتی؟

از امام رضا منظورمه

دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمی‌دونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨‍👩‍👧‍👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍