2777
2789
عنوان

خواب و پیام مردگان

9904 بازدید | 92 پست

دوستان من کلا خیلی خواب امواتو میبینم ولی خوابهای خاص مثلا دخترداییم که خودکشی کرده بود و چند سال رفت و آمد نداشتیم و اصلا از چیزی خبر نداشتم فقط میدونستم عقد کرده تا شش ماه میومد به خوابم میگفت فتانه برو خونه مادرشوهرم ازشون بخواه منو حلال کنن چون سوم دخترداییم همسرشم خودکشی کرد حتی یکبار تو خواب پشت من قایم شده بود و منو هدایت میکرد به جلو ومنو برد خونه مادرشوهرش اونجا یه پسر جوون قدبلند و خیلی خیلی ناراحت تواتاق تاریک قدم میزد توخواب تونستم ذهن اون مرد بخونم اونم میگفت مادر پدرمو راضی کن و حرفهایی که میزدم به اختیار خودم نبود فقط طوطی وار حرف میزدم و گفتم توروخدا الهامو حلال کنین که یهو پدرشوهره دستشو روقلبش گذاشت گفت اینجامو سوزونده نمیتونم خلاصه اینقدر خوابم میمومد که دیوونه شده بودم یکبار هم توخواب دختر داییم روسنگ مرده شور خونه نشسته بود بهم گفت نگاه این قبر منه یهو به پایین سنگ نگاه کردم دیدم یه قبر خالیه که سنگ قبرشم بالایه قبرش آماده بود ولی قبر خالی بود رنگ سنگ قبر یشمی بود صبحش به خالم که گفتم با حیرت بهم گفت داییت امروز سنگ الهامو گذاشته رنگشم یشمیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همچين خوابايي زياد ميبينم يكيش سر عروسي اقوامم بود خواب ديدم مادر بزرگم ناراحته و بقيه فقط اداي ادماي خوشحالو در ميارن 

عروسيش بهم خورد و سوتو كور رفت خونش

چند وقت پيشم خواب ديدم يه كاسه پر از شيرني بهم تعارف زد برداشتم يه دونه نون خامه ايي و باردار شدم جوري كه فكرشم نميكردم 

يك دفعه خواب ديدم خونه مادرشوهرمه بغلم كرد محكم و از خانواده همسرم دلگير بود مدام ميفهميدم ميگه كاش زودتر به من ميرسيد نوم حالو احوال ميكرديم  بعدا فهميدم همون روز همه جمع بودن و خيراتي براش ميكردن ولي منو همسرم برد شهر خودشون از اين دلگير بوده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

چه جالب روحش شاد 

ینی همسر الهامم خودکشی کرده بود؟

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
چقدر عجیب چرا خودکشی کرد

چون رفت و آمد نداشتیم حرفایه جورواجور زیاد شنیدیم آخرش رفتم سر خاکش گفتم الهام از من نخواه دایی قیامت میکنه بفهمه دیگه هم نیومد به خوابم ،من هر امواتیو به خواب میبینم اون دنیارو بهم میگه از حال وروزش دوسال پیش یه دایی دیگم فوت کرد توخواب تویه زمینی بود خیلی بزرگ و خاکی ولی به اندازه ده متر دور دیوار آجرچینی بود ته زمین چهل پنجاه نفر از دور دورهم جمع شده بودن داییم یه سنگ قبر نشون داد گفت فتانه اولین بچتو که از دست دادی پیش منه غصه نخور برو خدا یه دختر گل میخواد بهت هدیه کنه ،من بچه اولم شش ماهم بود توشکمم از دست دادم و چند ماه بعد اون خواب باردار شدم و الان خداروشکر یه دختر ناز دارم به داییم توخواب گفتم اون دنیا وجود داره گفت آره گفتم دایی ما ها خاله هاکه مستاجریم بذار تواین زمین بزرگی که داری بیایم خونه بسازیم گفت نه اینجا جای شماها نیست تو هم دیگه باید برگردی خونت بروخ،بعد گفتم دایی اون آدما که اون دور هستن کین گفت دایی اونروز میرسه که میفهمی فقط آروم باش اونا اومدن یه زن وشوهر که باهم امدنو بدرقه کن تو اونارو میشناسی بعد گفت دایی خیلی دوستدارن ،حالا نزدیک پنجاه روزه که اون خواب برام تعبیر شد پنجاه روزه پدربزرگ و مادربزرگ عزیزمو که قلب من بودن ازدست دادم تویه روز تویه قبر و این پنجاه روز برام اتفاق های خاص افتاده حتی پیج آقای موزون رفتم دایرکت دادم ولی پیاممو نگرفته هنوز 

خب تو رفتی از خونواده شوهرش حلالیت بطلبی؟

نه خاک بر سرم که نرفتم چون فوت و خاکسپاری دختر داییم که رفتیم شوهرش و فامیل شوهرش نبودن گفتن دعوا شدید داشتن دو خانواده و داییم میگفت خودکشی الهام بخاطر دعواهاشون با شوهرش بوده هیچکس جرات نداشت یه کلمه حرف بزنه راجع به چیزی سوم الهامم دوست الهام خبر فوت شوهرشو داد من فقط تونستم از اسم شوهرش و پزشک قانونی بفهمم شوهرش توبهشت سکینه کرج خاک شده همینم داییم به خاک و خون کشید منو واسه همینم دیگه پیگیر نشدم 

چشم سومتون فعاله? خیلی خووبه ک اینده رو می بینید

نه وحشتناکه دیگه روروانم تاثیر گذاشته دیگه از خواب دیدن ترسیدم این پنجاه روز اتفاقاتی افتاده که به جنون رسیدم قبل ها که این خوابارو می‌دیدم اینقدر اذیت نمیشدم به شما دوتاشو گفتم خواب خالم که مو به مو مرگشو اینکه میدیده کدوم بچش شب تا صبح قران چه آیه ای خونده براش و خوابایه دیگه که بعد با گفتن چیزایی که توخواب دیدم همه حیرتزده میشدن ،خیلیه ،بحث اصلیه من این پنجاه روزه که دوعزیزمو ازدست دادم 

چه جالب روحش شاد  ینی همسر الهامم خودکشی کرده بود؟

آره دقیقا روز سوم الهام خدابیامرز شبش اومدم خونه خالم زنگ زد گفت شب شوهرش از پشت بوم خودشو پرت کرده پاسیو خونشون آخه الهامم از تراس خودشو پرت کرده بود روح جفتشون شاد 

نگرفتم شوهرشم فوت شد؟یواشکی میتونی بری حلالیت بطلبی؟

خیلی سال گذشته دیگه هم نیومد به خوابم آدرسی هم ندارم ازشون ولی مطمئنم روزی که بمیرم میاد وبهم میگه که ازم ناراحته خاک بر سر من