2777
2789
عنوان

اخرایه اسفند بود ک تاپیک طلاق زدم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 128 پست
دارم ولی اگه برگردم درست نشه دفعه ی بعد پشتم نمیشن،یعنی چی ترکش میدن مرخصی نداره؟

یعنی هیچ معتادی ترک نمیکنه فقط چند ماهی مثل ادم مرخصی میمونه ترک میکنه بابا ادم معتاد بهتراز ادم شکاک بنداز بره از زندگیت طلاق بگیر

دلم میخواد دلمو بکنم بنداز دور خستم کرده،انگار همه ازار اذیتاش یادم رفته😭 بخون تاپیکایه قبلمو،پاکشو ...

شوهر من ۱۵ ساله اینطوریه من مجبورم به خاطر دخترام بمونم، نکه نتونم با خودم ببرمشون فقط نمیخوام بچه ی طلاق بشن ، بخدا که بچه نداشتم خیلی زودتر از اینا رفته بودم الان دیگه خودمم به خودم شک میکنم ،میخوام بگم درست نمیشه ادمتو اشتباه انتخاب کردی بزار بره تا تو جوونی پیرت نکرده

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار قبلا اینکارو کرد،گفت فرصت بده دادم،رفتم خونه گفت من عوض نمیشم همینیم ک هستم😭

اخی عزیزوم خیلی ناراحت شدم ایشالا خداونده به راه راست هدایتش کنه عزیزوم یه فکری هم به حاله خودت کن ادمبشو نیست قدرت بعد میدونه که از پیشش رفتی

اره فک کنم احمقم🤦‍♀️

عمرت رو تلف نکن.منم همینم با مشکلات فراوان و یه حس دوست داشتن ولی صد درصدی اگه برگردم به قبل بچه دار شدنم جدا میشدم، حتی اگه برگردم به زمانی که یه بچه داشتم هم جدا میشدم... مثل باتلاق میمونه هرچی جلوتر بری فروتر میری

انشاالله سر عقل بیای و دیوانگی نکنی حرفش رو باور کنی و خودتو نابود کنی . الان همه چیز دست خودت هست . ...

نه باور نمیکنم به کل ازش ناامید شدم 😔

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
اره تهمت میزنه  نه درست نمیشه من مشاور هم بردم به مشاور هم می‌گفت تو همش طرف اونی

حالا من پیش مشاور رفتم هرچی تهمت تو ذهنش بود به مشاور یه جوری تعریف کرد که خودمم باورم شد😑

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
یعنی هیچ معتادی ترک نمیکنه فقط چند ماهی مثل ادم مرخصی میمونه ترک میکنه بابا ادم معتاد بهتراز ادم شکا ...

اره دیگه اصلا کوتاه نمیام تا اخرش میوفتم دنبال کاراش چون تو این مدت ک باهاش حرف زدم دیدم همون ادمه😔

شوهر من ۱۵ ساله اینطوریه من مجبورم به خاطر دخترام بمونم، نکه نتونم با خودم ببرمشون فقط نمیخوام بچه ی ...

مرسی عزیزدلم ،ایشالله ک خوب میشه شوهرت،ولی صحبت هایی ک باهام میکنی ارومم میکنه ک راهی که دارم میرم درسته و اشتباه نیست😔منم اخراش دیگه به خودم شک میکردم😔

عمرت رو تلف نکن.منم همینم با مشکلات فراوان و یه حس دوست داشتن ولی صد درصدی اگه برگردم به قبل بچه دار ...

دقیقا از همین ترسیدم،بچه بیارمو بدتر شه،بچه بیارم و درست نشه من بمونمو یه بچه که شاهده تهمتایه باباشه ،۲ سال اقدام بودیم بااینکه جفتمون مشکل نداشتیم خدا بهمون بچه نداد،همیشه میگفتم خرایا اگه این زندگی درست بشو نیست بهم بچه نده،قربون خدا برم 😭