2777
2789

خانوما همه سیاستتون رو بکاربگیرید جواب بدید لطفا🙏

خونه مامان من و مادرشوهرم و محل کار خودم و شوهرم همه نزدیک به همه، ولی خونه خودمون یکم دورتره منم تایم ناهاری سه ساعت استراحت دارم اگه بخوام برم خونه خودمون هم زمان بیشتری طول میکشه هم یه مقدار از حقوقم میره واسه کرایه هم ناهار ندارم واسه همین ناهارا میرم خونه مادرم. 

شوهرمم حتی از قبل عروسیم ناهار خونه مادرش نمیرفت چون اون موقع خیلی خونه مادرش به محل کارش دور بود حتی مادرش میخواست غذا هم بده ببره نمی برد میگفت اونجا وقت ندارم گرم کنم آماده می خرید، بعد عروسیم البته من بهش خیلی گفتم ناهارا بیا خونه با هم میریم خونه غذای خونه می خوریم ولی میگفت نمیشه و وقت ندارم، 

اما یه موقع هایی نه که همیشه یا از قبل برنامه ریزی شده ولی یه موقع هایی مثلا هفته ای دوبار مثلا میبینه سر ظهر کار نداره سرش خلوته ناهار میره خونه مادرش البته اینم بگم که مادرشوهرم به منم خیلی اصرار می کنه که ناهارا بیا اینجا بخور ولی من نمیرم چون بعد غذا باید استراحت کنم ینی بخوابم اونجا معذب میشم با خودم میگم الان تو دلش میگه اومد اینجا مهمونی ولی گرفته خوابیده ولی خب خونه مادرم راحتترم دیگه میخوابم حتی ظرفا ناهارم نمی شورم و اینم در نظر داشته باشید مادرشوهرم تو شهر ما غریبه و دخترش که ازدواج کرده و کل فامیلاش همشون ازش دوازده ساعت فاصله دارن 

حالا مشکل که نمیشه گفت ولی سوالم اینه که ایا ایرادی داره شوهرم تنهایی بره خونه مادرش یا نه؟ شما بودین چیکار می کردین؟ با توجه به این که الان ما تقریبا هشت ماهه عروسی کردیم و تا حالا سر سوزنی مشکل برامون پیش نیومده ینی شوهرم که میره و برمی گرده هیچ اخلاقش عوض نمیشه حرفی حدیثی گلایه ای هیچی نیست روند زندگی همونه که همونه، یکی دوبار که غیر مستقیم به شوهرم گفتم با شوخی که تنها میری گفته میبینم تو این شهر غریبه هر وقت ببینم سرم خلوته میرم راستش اگه از دل و وجدان بخوام به این قضیه نگاه کنم میبینم که اشکالی نداره که تنهایی بره ولی چشمم ترسیده که بعضیا اینجا میگن شوهرشون تنهایی بره مادرشوهر پرش می کنه 

شما نظرتون چیه؟ بره یا نه ؟ ببخشید طولانی شد خواستم با جزئیات توضیح بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا بذار بره من از خدامه شوهرم هرروز بره تنهایی ولی مشکل اینه هروقت بخواد بره با دعوام شده منو با خودش میبره

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

وقتی مشکلی باهم ندارین چ اشکالی داره بره پیش مادرش عزیزم ب حرفای ادمای اینجا زیاد توجه نکن بعضیا ی راهکارایی میدن ک زندگیت ن تنها بهترنمیشه بلکه بدترم میشه

شاید مادرشوهر شما بنده خدا از اون ادما نباشه ک بخاد تو زندگیتون دخالت کنه