2789
عنوان

به جنسیت در سونو‌ انتی اعتماد کنم یا آزمایش سلفری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5337 بازدید | 78 پست

چندروزپیش خوندم

گفته بودپسر

ولی دختربود

خودسنوگرافی برای دختراوایلش اشتباه میکنند

چون بعضی پسرهالول قشنگن وبعدانمایان میشن😅😅😁😂

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم ان تیم دختر بود ....آمینو سنتزم پسر،ک درستم بود آمینو و سولفری زیاد باهم تفاوت ندارن تقریبا یکی ...

سل فری سلول های آزادجنین درگردش خون مادر هست،نیازی به گرفتن آب دور بچه نیست.

و چون بررسی کروموزوم های جنینی هست پس جنسیت دقیق تره استارتر🌼

چندروزپیش خوندم گفته بودپسر ولی دختربود خودسنوگرافی برای دختراوایلش اشتباه میکنند چون بعضی پسرها ...

معمولا وقتی بگن پسر

احتمال خطاش کمتره

چون یه چیزی می بینن‌ ک میگن

عزیزدلم خدا حفظش کنه منکه مردم با استرس سلفری

کاملا درکت میکنم فقط دعا دعا میکردم بچم سالمه باشه 

جنسیت هم ان تی گفته بود دختر کلی وسایل دخترونه خریده بودم با گوشواره

تو سلفری دکترم گفت نی نی هم پسره کلا بهم شوک وارد شد ولی تا آنومالی صبر کردم ک اونم گفت پسر 

شما کی بوده؟ همین اواخر یا چندسال پیش؟

اسی ببخشید شما خودت گفتی برات ازمایش سلفری بنویسن؟ یا خودشون مینویسن؟ لطفا اگه میشه بگو چندهفته باید ازمایش بدم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

سل فری سلول های آزادجنین درگردش خون مادر هست،نیازی به گرفتن آب دور بچه نیست. و چون بررسی کروموزوم ه ...

عزیزم ازمایش خونه؟

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بچه م نه ماهشه.پارسال این موقع ها حدودا رفتم آن تی گفت دختر سلفری گفت پسر آخرش هم شد آقا فرحان

خدا حفظش کنه گلم

الان بچتون از همه لحاظ خوبه؟

من بخاطر ریسک که داشتم

دیگه میدونم تا بچم بدنیا بیاد و همه مراحل رشدش رو ببینم

دیگه همش استرس دارم

ب سلفری اعتماد کن

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭