2777
2789
عنوان

دخالت خانواده همسر

367 بازدید | 28 پست

سلام خسته نباشین ...

راستش میخواستم ازتون مشاوره بگیرم با خانواده همسرم که خیلی دخالت دارن تو زندگی و خیلی اذیتم میکنن چیکار کنم ؟

مثلا پدر شوهر من کشاورزه زعفرون تازه به عمل اومده چند روز هست دارم کمکشون میکنم عوض تشکر همش حرف بارم میکنن ...

من برا تیرویید کم کارم خیلی چاق شدم و این به چشم میاد جوری که مسخرم میکنن و...

یا هم که دو تا بلدر چین داره پسر خاله کوچک شوهرم یکیش فرار کرد مستقیم اومد رو پای من فضله کرد شوهرم برا اینکه من ناراحت نشم یکم شوخی کرد بعد با دستمال برش داشت یهو مادرش گفت مزدتو داد بعد خودش هرهر زد زیر خنده ....

من سرم درد میکرد گفتم به همسرم من خستم زود تموم کنیم بریم خونه اونم گفت باشه مادرش دوباره دهنشو باز کرد گف پسرم از تو خسته تره تو نباید بگی خسته ای و....فلان 

اونا نمیبینن این ازدواج دوم پسرشونه دخالتاشون تموم نمیکنن ... .

منم راه برگشت ندارم نمی‌خوام به هیچ عنوان زندگی مو از دست بدم خود شوهرم خیلی هوامو داشت جواب همشون و میداد تا من ناراحت نشم ، اما چیکار کنم دیگه دخالت نکنن ...

ممنون میشم نظراتتون رو بگین ...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگی‌شوهرت هواتو داره و جواب میده دیگه شکرخدا

رفت و آمدتو کم کن

اگرنمیتونی به همسرت بگو کمتر بریم اذیت هستم

اگرم‌نشد محل نده، بد دهن و بی ادب آدم هرچی سنش بالاتر بره بدترم میشه

یا اینکه یه بار با شوخی و خنده تیکه انداختن بگو حالا میفهمم عروس قبلیتون سر چی فرار کرد !

ولی ببین در کل محل ندی انگار سنگ رو یخ شدن.بزار هرچی میخوان بگن ذاتشون بیخوده تقصیر ندارن 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

از فردا نرو کمکشون برا زعفرون بگو حالم‌بده خونه میمونم ....نرو بزار قدرتو بدونن ب شوهرتم‌بگو از تیکه کنایه ناراحتی بدت میاد نمیری بزور ک نمیبرنت.....وقتیم گفتن چرا نیومدی بگو هم کار کنم هم تیکه بشنوم نمیتونم میمونم تو خونم راحت ترم

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
همین که داری میری بهشون کمک کنی خودش اشتباهه  رفت و اومدتو کم کن

می‌خوام نرم اما شوهرم و خانواده ام میگن برو کمک خودت کمکشون کن آخرش به اشتباهشون پی میبرم ولی می‌دونم بی فایده ای خیلی بی عقلن

ادمای قدر نشناس درست نمی شن 

وقتی کارشون گیره حداقل مهربونن اینا که این موقع هم خوب نیستن 

ولش کن الکی خودتو واسه کسی اذیت نکن 

بگو مزدمو بلدرچین داد دیگه نمیام

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
عزیزم میگی‌شوهرت هواتو داره و جواب میده دیگه شکرخدا رفت و آمدتو کم کن اگرنمیتونی به همسرت بگو کمتر ...

می‌دونی چیه عروس قبلی مشکل روانی داشته براش پرونده سازی کردن اینا دعوا درست میکنن از آبرو ریزی هم هراسی ندارن من دهن به دهن نمی‌گیرم ساکت یه گوشه می‌شینم کارمو میکنم تمام ...تو عقد منو نیاوردم خونشون تا دو هفته نمیزاشتن رنگ خونه بابا مو ببینم ...بعد اینکه رفتم خونه خودم کلا پنجشنبه ها خونشون میریم اونم حرف نمی‌زنم  ...

عروسی هم برام نگرفتن ...جشن عقدی هم نداشتم طلا هم برام نگرفتن فقط روز زن برام یه سرویس ارزون سبک آورده بود شوهرم خواهر شوهرام چهارتان همیشه دعوا درست میکنن ... مادره هم با دختراس

از فردا نرو کمکشون برا زعفرون بگو حالم‌بده خونه میمونم ....نرو بزار قدرتو بدونن ب شوهرتم‌بگو از تیکه ...

میگم به شوهرم فک می‌کنه دارم منت میزارم سرش نمیدونه که من از حرفاشون ناراحت شدم که... میگه کارگر میگیرم ...

می‌دونی چیه عروس قبلی مشکل روانی داشته براش پرونده سازی کردن اینا دعوا درست میکنن از آبرو ریزی هم هر ...

بی حیان اینا خب

کاری نمیشه کرد

باید سکوت کرد و هیچی نگفت

بسپر به شوهرت و طرف شوهرت باش بقیه اشو ولش کن 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

ادمای قدر نشناس درست نمی شن  وقتی کارشون گیره حداقل مهربونن اینا که این موقع هم خوب نیستن  ...

چشم ...حالا شب که بیاد بازم ازم میخواد بریم خونه خالش که همسایمونخ گل پاک کنم نمیرم سر درد رو بهونه میکنم

میگم به شوهرم فک می‌کنه دارم منت میزارم سرش نمیدونه که من از حرفاشون ناراحت شدم که... میگه کارگر میگ ...

خب بزار هر جور میخواد فک کنه بگو کارگر بگیرین ارزش خودتو نیار پایین هر چی بیشتر فاصله بگیری مجبور بشن خرج کنن قدرتو میدونن.....ساده نباش اینا ادمای نمک نشناس بیشعوری هستن اخرشم ک بگی میگن میخواستی نیای کارگر میگرفتسم بجا تشکر اونوقت میسوزی پس همین الان نرو.....کدوم شهری مشهد ک زعفروناش تموم شد دیگ

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝