ما نسل عجیبی هستیم ! عجیب سعادتمند ... عجیب متنعّم! میدونید چرا؟؟؟ از هزار و اندی سال غیبت امام زمان علیهالسلام، ان شاءالله ما به آخرِ آخرش رسیدیم !🤚
به آخر کوچهی انتظار... که اگر کمی مقاومت کنیم و طاقت بیاوریم به انتهای ماجرا ، مشرّف میشویم!
🔸اما هرچه به آخر کوچه نزدیکتر میشویم؛ این کوچه باریک تر میشود! تنگ ترمیشود!
🔸ما چاق و چلّه ها حتما جا میمانیم... چاق و چلّههایی که نشد کمی از گوشهی نفسانیّاتِ مان بتراشیم و ... کمی اندازهی "مـــن"هایمان را لاغرتر کنیم!
از آخر این کوچه فقط لاغرترها رد میشوند؛ همانها که از "مـن"ها گذشتند و با بقیه، یکی شدند!🤌
همانها که همه در کنارشان امن و آرامند... و ترس از دریده شدن ندارند ؛🥰 دریده شدن با هیولای حسادت ، قضاوت، خودخواهی، خودشیفتگی و ... آنان که میتوانند به پرشهای بلند دیگران،و موفقیتهایشان،نه راضی...که دلشادوسرمست شوند!🛑
🌴آخر کوچه انتظار؛ اول دولت کریمه است! اگر برای زیستن در این دولت آماده نباشیم؛حتماًاز خیل یاری دهندگان امام مان جا میمانیم.🌤
دوست داشتین بگین تا تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم.
با نوشتن _اتحادمارمزظهور# در ثواب این تاپیک شریک باشیم.🌱💖
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیزم 🌱 @لیلا721 @شبنم1212 ...
سلام عزیز دلم لطف کردی
دلم جز هوایت هوایی ندارد
لبم غیر نامت نوایی ندارد
وضو و اذان و نماز و قنوتم
بدون ولایت بهایی ندارد
دلی که نشد خانه ی یاس نرگس
خراب و است و ویران ، صفایی ندارد
بیا تا جوانم بده رخ نشانم
که این زندگانی وفایی ندارد
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
ممنونم،برای یاری خدا به خودم و پدر و مادرم و درست شدن اوضاع و افکار هسرم برام دعا کنید امروز اتفاقا لخاطر مسئله ای خیلی غصه خوردم،دعا کنید خدا یار پدر و مادرم باشه و کمکشون کنه
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
سلام عزیزم الهی که خیلی زود با معجزه الهی و امام زمان دوباره دلت روشن و امیدوار بشه حتما حتما ...
سلام. خدا خیرت بده. مرسی که صدام کردی. صفحه چنده کامنتشون که انشاءالله خدا توفیق بده بتونم کمکی کنم؟
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.