2777
2789
عنوان

امروز میرم دکتر

879 بازدید | 86 پست

بهم تجاوز شده حدود ۱۵ روزپیش تاحالا جرئت نداشتم ولی زندگیمو نابود کرد نمیزارم ب اب خوردن بگرده و ب هیجاش نباشه

امروز۵عصر دکترز ک پزشک قانونی  قبولش داره نوبت گرفتم گف ۲تاعکس وکارت ملی توهمراهت بیار....

خیلی میترسم خواهرانه دعام کنید😭🥲

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبلی سخته واقعا ناراحت شدم برات ولی حتی میگن قبل از اینکه ادرار کنی یا خودتو بشوری باید بری پزشک قانونی کاش همون موقع رفته بودی ولی اشکال نداره الانم بری بهتر از اینه که هیچ کاری نکنی انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد

یعنی رابطه بدون رضایت و با خشونت بوده؟!چون پزشکی قانونی تشخیص میده اینارو

دیشب یه دکار مامت رفتم بهم برگه داد ک وجود خون مردگی واین چیزا هستش ولی گف برو فلان جا تادیرنشده چون پزشک قانوکی اونجاروقبول داره

...

باگذشت‌سه‌روز‌آثارش‌میره‌قضاوت‌نمیکنم‌سخته‌

ولی‌الان‌DAN‌ازبین‌رفته‌نمیتونی‌ثابت‌کنی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

ینی خودت اصلا اولش رضایت نداشتی؟یا این تاپیکت بی ربط ب تاپیک قبلیته؟  

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
خبلی سخته واقعا ناراحت شدم برات ولی حتی میگن قبل از اینکه ادرار کنی یا خودتو بشوری باید بری پزشک قان ...

ببین دیشب یه ماما رفتم اون بهم برگه داد گف این هنوز خون مردگی والتهاب داره ولی برواونجا چون پزشگی قانونی اکنجاروقبکل داره

...