2777
2789
عنوان

تروخدا میشه بیاید

35 بازدید | 2 پست

سلام بچه هامن موهامو قبلا دکلره کرده بودم ۷ماه پیش دیگ بلوندش ب زدی میزد واقعا زده شده بودم از زردی موهامم نصفش مشکی دراومده بود دیگ تصمیم گرفتم رنگ کنم رفتم ی رنگ البالویی داد من گفتم مثهام یه دست بسه تجربه نداشتم زدم اولش خوب بود بعد چن وقت رنگش رف پوست پیازی شد متنفربودم از پوست پیازی اگنار رنگ موهام رفته بود احتیاج داش ب رنگساژ تصمییم گرفتم حنا بذارم هم موهام تقویت بشه هم دگی رنگش نره میدونمم حنا بعدا بهوام روشن کنم نمیشه همه ی اینارو میدونم گذاشتم ولی اون رنگی ک میخواسم نشد میخواسم رنگ موهام فندقی دارچینی تواین مایه ها بشه خناروباقهوه وچای قاطی مردم دیگ رفتم ان۳گذاشتم حالا چیکارکنم میخوام چن درجه روشن بشه مثلا فندقیه روشن الان راضیم مثهام یه دست شده ولی میخوام روشن ترشه تورخدا نصیحتم نکنین چون من دیگ قصد بلوند کردن وهایلایت مردن ندارم فقط راهنمایم کنین چن درجه میخوام روشن شه بااکسیدان میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.