2777
2789

بچه‌ها من ۲۹ساله ام و واقعا دیگه وقت ازدواج هست ، لطفا برام دعا کنید یه همسر با خصوصیاتی که می‌خوام نصیبم بشه ، بلکه نفس شما سبک باشه همین امسال به حاجتم برسم

انشالله ی بخت و اقبال خوب نصیبت بشهــ عزیزمـــ

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ایشالا ی پسر خوبی نصیبت شه . 

قبلش خاسگار نداشتی؟ 

شاغلین؟

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا ی پسر خوبی نصیبت شه .  قبلش خاسگار نداشتی؟  شاغلین؟

چرا داشتم ، اون موقع خریت کردم پرید الان مثل چی پشیمونم ولی پشیمونی دیگه فایده‌ای نداره 

معلم بودم اما خوشم نمی‌آمد،  الان دنبال اینم برم آرایشگری چیزی یاد بگیرم

چرا داشتم ، اون موقع خریت کردم پرید الان مثل چی پشیمونم ولی پشیمونی دیگه فایده‌ای نداره  معلم ...

ایشالا بهترش .منم ۱۹ سالمه ع کنکور به جایی نرسیدم دارم میرم ارایشگری یاد بگیرم . 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
چرا داشتم ، اون موقع خریت کردم پرید الان مثل چی پشیمونم ولی پشیمونی دیگه فایده‌ای نداره  معلم ...

معلمی ک خوبه چرا ولش کردی الان همه دنباال فرهنگیاننن

معلمی ک خوبه چرا ولش کردی الان همه دنباال فرهنگیاننن

واقعا سر و کله زدن با بچه‌های پرو الان اعصاب می‌خواد ، بعد دیدم اینجا که چیز درست حسابی نصیبم نمیشه برم یه حرفی یادبگیرم بلکه مهاجرت کنم برم از این نکبت جا ، که اونم هم سخته هم پول زیاد می‌خواد