2777
2789

چقدر بهم ریختم ماشین خاموش شد حرکت اول

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور منم ۲بار ردشدم هنور برا بار سوم نرفتم فقط خاموش کروی؟همون اول کاری؟ من اصلا خاموش نمیکنم ...

بخدا اصلا خاموش نمیکنم حین تمرین،نمیدونم چیشد،افسر روحیه ی خانمارو خراب کرد اول کاری گفت زوووود بیایید بشینید اول وآخر رد ید شماها😏

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
اشکالی نداره بابا خودتو ناراحت نکن انشالله سری بعد ❤️

اوووووف داغونم 

اینجا خراب شده واسه یه ماه دوماه نوبت بعدی رو میدن هر چی یاد داری هم فراموشت میشه

بخدا اصلا خاموش نمیکنم حین تمرین،نمیدونم چیشد،افسر روحیه ی خانمارو خراب کرد اول کاری گفت زوووود بیای ...

خیلی بداخلاقن عوضیا فکر نمیکنن ادم معطل میشع اونجا،یا هعی بیاد و بره واسه کوچیکترین خطا میزنن مردود

اوووووف داغونم  اینجا خراب شده واسه یه ماه دوماه نوبت بعدی رو میدن هر چی یاد داری هم فراموشت م ...

خودتون ماشین ندارید تمرین کنید؟

ببین به مربیت اگه خوب بود بگو یه روز قبل یا حتی ساعتی قبل از آزمون شهری یه دور باهات تمرین کنه

منم همین کارو کردم و باز اول قبول شدم 

خودتون ماشین ندارید تمرین کنید؟ ببین به مربیت اگه خوب بود بگو یه روز قبل یا حتی ساعتی قبل از آزمون ...

بهش گفتم پول بدم نزدیک امتحان تمرینم بده گف بخوای نخوای باراول ردت میکنن بزار بعد اون یادت میدم😒

خودتون ماشین ندارید تمرین کنید؟ ببین به مربیت اگه خوب بود بگو یه روز قبل یا حتی ساعتی قبل از آزمون ...

نه نداریم پیکان وانته اونم که یه شوهربی حوصله دارم 

ببین یه چیز دیگه هم که هست اصلا استرس نداشته باش کار خودتو بکن و اولین نفر سوار شو 

اصلا استرس نداشتم قرص خورده بودم ریلکس ریلکس بودم

من از بچگی پشت نیسان رانندگی کردم😂🤦🏻‍♀️ تمرین با وانت هم خوبه

اتفاقا ماهم مثل شما بودیم بابامون از بچگی با نیسان ماشین یادمون داده بود شوهر کردم اینا بد میدونستن رانندگی زنو۲۰سال پیش کلا یادم رفته بود باتمرین مربی بهتر شدم

ولی خاموش کردنم اعصابمو داغون کرد 

هرکاری که ازم میخواست افسر بی برو بگشت انجامش میدادم  اگه لعنتی خاموش نمیشد چون بلد بودم

اتفاقا ماهم مثل شما بودیم بابامون از بچگی با نیسان ماشین یادمون داده بود شوهر کردم اینا بد میدونستن ...

انشالله دفعه بعد قبول میشن

حتما صلاحی مصلحتی چیزی بوده نگران نباشید 

بهترینا براتون پیش بیاد و موفق باشید❤️