2777
2789

عروسی های الان را که میبینم و با عروسی خودم مقایسه میکنم واقعا میگم کاش عروسی نگرفته بودیم. ده سال پیش عروسی گرفتم. یک سالن بیخودی. عکس های بیخود. لباس عروس مزخرف. شام افتضاح. دیییجی را بگو.

... وای وای. وسطاش چند تا از فامیل های داماد بلندگو را می‌گرفتن و می‌خوندن. صدای مزخرفشون. می خواستن صداشون رو تو بلندگو امتحان کنن. از فیلم عروسیم متنفرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا چه حوصله ای داری منی که عروسی نگرفتم چی خیلیم خوشحالم عشق فقط،شوهرم و بس 

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

ده سال گذشته اصلابهش فکرنکن همه مایک چیزهایی باب میل مون نبوده ولیزانقدردغدغه داریم اصلادیگه برامون مهم نیست من خودم عروسیم اصلاعکاس نیومده بودفقط فیلم بردارگفته بودشمانگفتین چندتاعکس ازروی فیلم باکیفیت کم دارم برام چاپ کرده جامیرم البوم میارن یک جوری میشم ولی بازفراموشم میشه اصلانگاه نکن فکرم نکن اصلا اصلاارزش نداره 

ده سال گذشته اصلابهش فکرنکن همه مایک چیزهایی باب میل مون نبوده ولیزانقدردغدغه داریم اصلادیگه برامون ...

برا من هم عکاس نیومد تالار. نمیدونم چه فکری میکردم

خب اون موقع ۱۰ سال پیش تو زمان خودش خوب بوده اصلا مقایسه نکن با عروسی های الان منم ‌مهر عروسیم بود به لاکچری عروسیای بقیه نبود ولی به اندازه بودجمون خوب بود 

فقط اون میکروفن رو که گفتی خندم گرفت...فداسرت بابا بعدها با بچهات بشینید ببینید بخندید