2777
2789
عنوان

سر صبحی اعصابم بهم ریخت

477 بازدید | 17 پست

سلام صبح سرویس پسرم اومد دنبالش راننده اش یه خانم پنجاه ساله هست پسرم یه مقدار کند هست اونم برگشت گفت چقدر تنبلی تو زودباش دیگه من بچمو میشناسم خیلی به این حرفا فکر میکنه چطور به این خانم بگم دیگه تکرار نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مستقیم،رُک،چَکُشی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دهنش و همون لحظه ببند 

سریع بپر بگو تنبل نیست با ارامش میخواد همه کاراش و انجام بده البته من و پدرش اینجوری بارش اوردیم ترجیح دادم ب جای ی ادم استرسی و عصبی ادم با ارامش اما منظمی باشه😏

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چقدر حساسید یر یه حرف . خوب گفته که گفته . شاید با این گفتن سعی کنه فرز تر بشه . شاید هم نشه . مهم نیست . خیلی حساس نباشین

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دهنش و همون لحظه ببند  سریع بپر بگو تنبل نیست با ارامش میخواد همه کاراش و انجام بده البته من و ...

برگرده بگه پس خودتون ببرید بیارید که آرامش بقیه رو به هم نزنید 

ببین عزیزم دختر منم همین مدله خیلی آرومه و کنده خیییلییی ها من خودم خیلی وقتا کلافه میشم 

ولی سرویس نباید اینطوری می گفت باید می گفت زودتر 

شما اولا بچت و زودتر آماده کن که سرویس خیلی منتظر نشه 

دوما خیلی دوستانه به خانم سرویس ( به قول دخترم ) بگو عزیزم می دونم پسر من یکم آرومه اما این کلمات شما بار منفی زیادی داره این بچه خودخوری می کنه رو آیندش تاثیر میذارن اینا بچن گناه دارن اگر یخورده صبور تر باشید الهی که خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
برگرده بگه پس خودتون ببرید بیارید که آرامش بقیه رو به هم نزنید  ببین عزیزم دختر منم همین مدله ...

حرفتون صحیح ول اشتب ریپ زدی بچه ندارم من 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حرفتون صحیح ول اشتب ریپ زدی بچه ندارم من 

درست رپلای کردم عزیزم 

در جواب صحبت شما که گفتید اینطوری بگه دارم میگم برمی گرده همچین چیزی میگه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم