2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کامل عصب کشی نشده یا کناریشه زنگ بزن بپرس

امروز عصر وقت دارم بازم، ولی آخه سه جلسه اس ک من دارم میرم این چ درد مسخره ایی هست ک شروع شد... واقعا کلافم کرده 

امروز عصر وقت دارم بازم، ولی آخه سه جلسه اس ک من دارم میرم این چ درد مسخره ایی هست ک شروع شد... واقع ...

من انقد عصب  کشی کردم  پرکردم اندازه موهای سرم اما بازم دندون دردم نمیدونم از کجا 😔

شوهرم من رفت پیش یک دکتر جوون ۱۸۰۰ پول گرفت دندونشو عصب کشی کرد اما بازم درد میومد. رفت پیش یه دکتر دیگه عکس گرف گف ۱ ریشش فقط عصب کشی شده دوباره ۲۲۰۰ داد تا این یکی دکتر درستش کرد  خودمن چند بارپیش اومدهرفتم که دندنمو درست کنه گفتم درد دارم فقط روشو خالی میکنه پر میکنه اما بعد مدتی درد میاد باید برم دوبارهزینه کنم تا عصب کشی کنه خدالعنتشون کنه فقط بفکر پولن