2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کامل عصب کشی نشده یا کناریشه زنگ بزن بپرس

امروز عصر وقت دارم بازم، ولی آخه سه جلسه اس ک من دارم میرم این چ درد مسخره ایی هست ک شروع شد... واقعا کلافم کرده 

امروز عصر وقت دارم بازم، ولی آخه سه جلسه اس ک من دارم میرم این چ درد مسخره ایی هست ک شروع شد... واقع ...

من انقد عصب  کشی کردم  پرکردم اندازه موهای سرم اما بازم دندون دردم نمیدونم از کجا 😔

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم من رفت پیش یک دکتر جوون ۱۸۰۰ پول گرفت دندونشو عصب کشی کرد اما بازم درد میومد. رفت پیش یه دکتر دیگه عکس گرف گف ۱ ریشش فقط عصب کشی شده دوباره ۲۲۰۰ داد تا این یکی دکتر درستش کرد  خودمن چند بارپیش اومدهرفتم که دندنمو درست کنه گفتم درد دارم فقط روشو خالی میکنه پر میکنه اما بعد مدتی درد میاد باید برم دوبارهزینه کنم تا عصب کشی کنه خدالعنتشون کنه فقط بفکر پولن 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40