2777
2789

سلام بچها منو نامزدم قول و قرار ازدواج گزاشتیم حتی هروزم راجبش خرف میزنیم

ولی چندتا مسئله ذهنمو درگیر کرده 

نمیدونم چرا 

۱-حس میکنم من خیلی سرترم از همه لحاظ خوشگلی و مالی و سطح اجتماعی

۲-حس میکنم زشته ولی خودش خیلی از خودش تعریف میکنه که بقیه چقذر ازش تعریف کرذن(قدش خوبه فقط)

۳-همسنمه و من سه ماه بزرگترم میدونم مسئله خاصی نیس اما از یه جهتی خیلی طول میکشه که خودشو به پسرای ۲۷/۲۸ساله برسونه که مناسب سن ازدواج من باشه

۴-من شغلم ارایشگریه و خب با درامد بالا ولی ایشون توی یه قنادی فروشندس 

ولی خیلی پسر خوبیه چفت منه از لحاظ اخلاقی ولی اینا چندوقته منو سرد کرده الان هی عیر مستقیم میخام از دوستام راجب فیسش نطر بدن نمیدونم چطور بپرسم خیلی ذهنم درگیره

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه درخواستمو قبول کنی یپویت بفرستم عزیزم

باشه اما با لینک میتونی واسم‌بفرستی فقط

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
این حسا قبل رسمی شدن میاد و هرگز از بین نمیره دلیل هم داره حالا همونو از دست بدی زیبا ترین میشه واست

واقعا واقعاااا مورد های دیگم برام پیش اومده اینجوری

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙