2777
2789
عنوان

اگزمای دست😭

250 بازدید | 12 پست

لطفا اگه راه حلی واسه اگزما دارید بگید😭

من اول ۲ تا از انگشتام اگزما داشتن الان همه دستمو گرفته خشک و پوست پوست میشه بعد از خشکی زیاد پاره میشه خون میاد

بچه کوچیکم دارم کل دستام زبر و زخمه هرپمادی میزنم خوب نمیشههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی از دستام همینجور شد خیلی بد شده بود وقتی رعایت نمیکردم و بدون دستکش ظرف میشستم بدتر میشد دونه های خیلی ریز آبدار و قرمز..یه مدت رعایت کن عزیزم من فقط مدام وازلین زدم و کمی هم رعایت کردم الان بهتره خداروشکر

دستکش بپوش حتما برا ظرف

کرم ایروکس مدل اتوپیکس بزن 

از مایع دسشویی اصلا استفاده نکن صابون گلیسیرینه بچه استفاده کن 

بعد از هر بار شستشوی دست حتما حتما کرم بزن 

چیزی ک خیلی مهمه تمدید مداوم کرمه کسی که اگزما حتی زوزی دوازده بارم باید کرم بزنه

۵،۶ لیوان  گاهی دوسه لیوان درکل زیاد نمیخورم

یکی از دلایل همینه وقتی سموم بدن با آب دفع نمیشه از پوست دفع میشه تا میتونی آب بخور فکر کن دارو هست دو تا شیشه نوشابه رو در روز بخور  این رو یک دکتر طب سنتی به یک مریض که اگزما داشت میگفت