2777
2789
عنوان

شوهر دوستم خواننده معروفیه

6484 بازدید | 105 پست

امشب دوستم خونه ماس . شوهرش کنسرت داره شهره دیگه اینم نخواسته تنها بمونه غروب اومد خونمون.به خواسته ی خودش نخواسته زندگی شخصیش مجازی بشه واسه همین کسی نمیدونه اون خواننده متاهله . چندماهه ازدواج کردن 

ازش میپرسم بدت نمیاد اینقد زیر پستای شوهرت کامنت عاشقونه و قربون صدقه میزارن . میگه کامنتا چیزی نیست تو دایرکتاش نمیدونی چه خبره . میگه بیشتر دخترا عکس نود (لختی) میفرستن بعضیا هرشب دایرکت عاشقونه میدن و ....

دوستم ب شوهرش اعتماد داره اصلا پیج شوهرش تو گوشی اینم هست کامنت اینارو جواب میده .ولی دارم فک میکنم چقد عصاب فولادی میخاد ببینی یه ملت عاشق شوهرتن

کیه شوهرش

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

🫥

حقیقتا نمیدونستم انقدر داغونن که عکس نود بفرستن

همسرم یه مدت پیگیر بود بره دنبال خوانندگی، حمایتش میکردم الان حرفشو بزنه از وسط دونیمش میکنم🤨😄

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

بهنام بانیه؟ 😔😂🍊🔪

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍