2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نابرابری و تبعیض جنسیتی 🚶🏾‍♀

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

به دنیا اومدنم🙂کاش صد سال سیاه نمیومدم حیف نه ماهی که مامانم تحمل کرد

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

مادرِ بَد داشتن

تماااام روانم و زندگیمو تحت تاثیر قرار داد و صدمات وحشتناکی بهم وارد شد به این خاطر.

حق طبیعیه هر انسانی پدر و مادر خوب داشتنه که خب من و خواهر برادرام محروم بودیم و تا آخر عمر حسرتشو داریم💔

کاربر خانم هستم.

بدترین این بود که مامان جوونمو دکترا جواب کردن خودم هنوز باورم نمیشه

ای وای بدترین اتفاق یه دختر میتونه باشه

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

زایمان طبیعی اجباری 

شرایط سزارین داشتم ولی دکتر نامرد منو سزارین نکرد با وکیوم زایمان کرد چون رفته بودم پیشش که سزارین کنه بواسطه یک اشنا

ظلم بعدی رو دقیقا نمیدونم کی در حق من کرد خودم که قبول مردم با شوهر فوق العاده وابسته به خانواده اش ازدواج کردم 

یا شوهرم و خانواده‌اش دارن این ظلم رو میکنن همیشه با ما هستن 

مادرِ بَد داشتن تماااام روانم و زندگیمو تحت تاثیر قرار داد و صدمات وحشتناکی بهم وارد شد به این خاطر ...

چطور یه مادر میتونه با بچه ای که از جون و خونشه بد بشه 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗