2777
2789
مامان منم مریضه و قلبم داره تیکه تیکه میشه

الهم اکشف کل مریض 

الهی خوب شه به حق امام رضا حمد شفا میخونم براش 

یا امام حسین خودت بیماران مادر رو دست شفاعت به سرشون بکش

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

سخت نبودشون  منک وقتی بقیرومیبینم دیوونه میشم  مخصوصامیبینم کسی مامانش بچشوبغل کرده  ...

من نه سالم بود فوت کردن از اون روز فقط بدبختی کشبدبم اللن ۳۴ سالمه اصلا حسی بهش نداشتم کلا نمیدونم مادر یعنی چی با اسمش هم غریبم 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ازمهربونیت رفتن درست ولی سخته رفتنشون

الهی همونقدر که غم تو دلته صبرشم خدا بعت بده 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خوش به‌حالت‌باهمچین‌پدری‌بابای‌من‌نذاشت‌سال‌ مامانم‌بگذره‌‌زن‌گرفت‌همه‌بچه‌هاش‌روهم‌ازخودش‌ دور‌کر ...

ایشالاخداصدبرابرشومهربه پای زندگیت بریزه غصه نخور

من تو بیست سالگی مادرم رو از دست دادم. دوازده ساله که مادر ندارم. زنی هم کنارم نیست. خیلی قوی شدم خیلی

بزرگی روحم مثل مادربزرگی شده که بزرگ همست و همه رو از لحاظ روحی ساپورت می کنه. چشم شوهرم و پسرم و برادرم و پدرم به منه.

اینقدر به تنها بودن، تنها فکر کردن، تنها خرید کردن، تنها درد کشیدن، تنها بیمارستان رفتن و ... عادت کردم که اصلا یادم رفته مادر داشتن چه شکلیه فقط بعضی وقتا عجیب دلم می خواد صدا بزنم مامان و جوابی بشنوم

ترس دارم خیلی سرطان ارثی داریم اگه میدونستم ارثیه هیچوقت ازدواج نمیکردم  هرشب باگریه میخوابم ا ...

انشالله‌همیشه‌سالم‌باشی‌این‌ترس‌منم‌هست‌

تازه‌من‌تالاسمی‌هم‌دارم‌‌کاش‌منم‌ازداوج‌نمیکردم‌

ولی‌چیکار‌کنیم‌باسرنوشت

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ترس دارم خیلی سرطان ارثی داریم اگه میدونستم ارثیه هیچوقت ازدواج نمیکردم  هرشب باگریه میخوابم ا ...

قربونت برم من سرطان تازگی زیادشدن باید مراقب بود الان جفت مادربزرگ های من سرطان گرفتن ، پدربزرگمم با سرطان فوت شد این حرف ها چیه زندگی کن در کنارش ورزش و سبک زندگی سالم

این‌از‌وضعیت‌ماهم‌بدتره‌عزیزم

خیلی

بعضی وقتا خیلی کم میارم 

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤
فدات بشم من چرانیست؟

طلاق گرفته

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤