2777
2789
کتابای کنکوریمو اهدا کنم به بهزیستی شهرم منتها خیلی از کتابام پر از نکتن و پرن.نمیدونم چیکار کنم شما ...

رشتتون چیه؟

اگه میشه بدین به من من خیلی نیاز دارم و توان خرید ندارم کلاس دهم هستم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم من پشت کنکور بودم کتابای دهمم به احتما زیاد بدردت نمیخوره اما کدوم شهری؟

من تهرانم کتابهای دهم رو گرفتم اکثرا ولی واقعا دیگه برای یازدهم و دوازدهم نمیدونم چکار کنم توان مالیمون خیل پایینهرشتم تجربیه 

اگه میشه ترخدا بهم بدید خدا خیرتون بده

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

گلم من پشت کنکور بودم کتابای دهمم به احتما زیاد بدردت نمیخوره اما کدوم شهری؟

تجربی هست 

من ایدیشو دارم تو روبیکاعزیزم منم براش فرستادم حیای دعام کرد من فقط زیست و شیمی داشتم اون فقط دوازدهم خیلی گشتم براش پیدا نکردم 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
من تهرانم کتابهای دهم رو گرفتم اکثرا ولی واقعا دیگه برای یازدهم و دوازدهم نمیدونم چکار کنم توان مالی ...

قربونت عزیزم اگه تهران بودم همشونو بهت میدادم ولی خوزستانم

قربونت عزیزم اگه تهران بودم همشونو بهت میدادم ولی خوزستانم

نمی‌تونید برام بفرستید؟🥺

دلم میخواست کمک کنم منتها از مدت هاست نیت کردم اهدا کنم بهزیستی شهرم.

خب همین کارو کن 

دیگه نیازمند با نیامند فرق نداره 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
از خوزستان تا تهران خیلی پستش میشه چون سنگینن بعد قولشونم دادم به جایی.شرمندتم بخدا😔

عب نداره💔

دشمنتون شرمنده