2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع خاموشی بیماریم اقدام کردم تو بارداری چون سیستم ایمنی پایینه مشکلی پیش نمیاد

من الان بیماریم عود کرده قراره جواب ازمایشام اومد درمان و شروع کنم یا باید بستری بشم متیل بگیرم یا قرص متوترکسات مصرف کنم

عزیزم میشه یکم برا از تجربتون بگی من خیلی نگرانم ک تو بارداری اذیت یشم

من لیکن پلان دارم بیماری خودایمنی پوست و مو

ببین بیماری خودایمنی دوره ایه یه مدت شعله وره باید دارو بخوری یه مدت خاموشه که دارو قطع میشه

شما باید صبر کنی بیماریت خاموش بشه اقدام به بارداری کنی تو بارداری هم اصلا مشکلی پیش نمیاد 

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 
من الان بیماریم عود کرده قراره جواب ازمایشام اومد درمان و شروع کنم یا باید بستری بشم متیل بگیرم یا ق ...

به دکترت بگو به جای متروکسات توفاسیتینیب بده خیلی تاثیرش بهتره

من لیکن پلان دارم بیماری خودایمنی پوست و مو ببین بیماری خودایمنی دوره ایه یه مدت شعله وره باید دارو ...

من تازه داروهام کم شده بود تازه قطعم نشده بود دوباره عود کرد نمیدونم میترسم بعد از قطع کردن بلافاصله عود کنه یا وسط بارداری عود کنه چی

به دکترت بگو به جای متروکسات توفاسیتینیب بده خیلی تاثیرش بهتره

اینکه گفتید همون سرکوب کننده خودایمنیه بعد شما میدونید چند وقت بعد از قطعش میشه باردار شد چون متوترکسات ۶ ماه زمان میخواد

من تازه داروهام کم شده بود تازه قطعم نشده بود دوباره عود کرد نمیدونم میترسم بعد از قطع کردن بلافاصله ...

ببین تا خاموشی کامل باید دارو بخوری

عجله برای بارداری نکن

من تجربه بارداری دارم با بیماری

من بیماریم خاموش شد ۹ماه بعد اقدام کردم تا اثر داروها کامل بره

خوشبختانه تو بارداری چون ایمنی بدن پایینه اصلا مشکلی پیش نمیاد اما بعد از بارداری حدودا یکسال بعد بیماری من عود کرد