2777
2789
همش فکر میکنی بینی‌اش پره و تو بینی‌اش حرف میزنه  

هواسرو میشه بیشتر میشه از سینوزیت هست پسرمنم توی بینی حرف میزنه هواسرد میشه از پارسال توی نوار معزی هم نشون داده که سینوزیت داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش بخاطر لوزه هست باید سعی کنید کمتر سرما بخوره اما برداشتن اون خیلی سخت نیست دکتر خوبی ببری ...

انشاا... که از همون باشه بعضی وقتا یه فکرای خری میاد تو سرم که بعدش یه عالم زبونمو گاز میگیرم 

انشاا... که از همون باشه بعضی وقتا یه فکرای خری میاد تو سرم که بعدش یه عالم زبونمو گاز میگیرم 

عناب دود کن 

بگیر جلوی بینیش ،بخور بده 

روزی ۲ بار انجام بده 

مجاری تنفسی رو ضدعفونی و باز میکنه

یک هفته پشت سر هم روزی دو سه تا خرما بهش بده پرتقال روزی دو سه تا بهش بده اگه بخوره پیازچه هم خوبه ماست خانگی هر روز ی لیوان بهش بده دم کرده پونه یا آویشن حتما مکمل ویتامین د    اینا که گفتم یا ضد التهاب هستن یا میکروب کش با یکبار هم جواب نمیگیری حداقل یک هفته بهش بده طوری تنظیم کن که یبوست یا اسهال نشه بهش غذای ساده بده نان هم فقط لواش بعد یک هفته ببین تاثیرش چطوره اگه حالشو بهتر کرد ادامه بده

دکتر بردم نگفته لوزه داره 

عزیزم لوزه داره

پسر منم همین بود ار بچگی عذاب کشیدم دکترا نمیفهمیدن همش مریض بود..

اخرش یه دکتری فهمید گف باید یکم بگتر بشه..

بچم شباخفه میشد اصلا وقتایی ک سرما میخورد.نشسته میخابوندمش تاصب بالایرش وامیستادم گریه میکردم تنهابی.

۹سالگی عملش کردم دوباره دراورد..دوبار درکل عمل کردم بعد خوب شد الحمدلله

بعدش فهمیدم ازطریق طب سنتی هم درمان داشته

عزیزم لوزه داره پسر منم همین بود ار بچگی عذاب کشیدم دکترا نمیفهمیدن همش مریض بود.. اخرش یه دکتری ف ...

خدا رو شکر که زحماتتون بی فایده نبوده وخدا رو شکر که پسرتون خوب شده 

ناراحت نشو بعضی از بچه ها لوزه  سوم دارن شبا طفلکیا سخت نفس میکشن اما بعداز عمل راحت شدن خداروشکر...

نگران نشو

کاربری مرد🙏کیا ۳۶۵ سابق...              t.me/alimoeini365