دوستان شوهرم خیلی ولخرجه همکاراش بهش گفتن ما با 4 تومن کل خریدامون رو انجام مبدیم باقی حقوقمون رو میزاریم برا پس انداز، حالا شوهرم گفته ازین ماه تو بیا مادرخرج باش 6 تومن بهم داده با 500 خرج ارایشگاهم برا لیفت و اصلاح، یعنی دراصل 5.500 داده به نظرتون چجوری خرید کنم به صرفه باشه شما ازکجا عمده میخرید تره بار چند کیلو میخرید؟ گوشت و مرغ چطور؟ حبوبات و چقدر بگیرم؟ میوه چقدر بگیرم که صرفه جویی کرده باشم؟؟؟
خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک ماه گوشت بگیر ،یکماه مواد دیگه،یک مقدارم برای مصارف روزانه مثل دوع و ماست،پنیر،میوه در نظر بگیر
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
چرا میخای یهو خرید کنی و عمده ، طی ماه هر چیزی رو به تموم شدن هست یادداشت کن و سر ماه با لیست خرید برو خرید که خرج اضافه و خرید اضافه نداشته باشی ، سبزیجات و میوه و نان و لبنیات هم هفتگی بگیر مثل یک روز در هفته اختصاص بده براشون با لیست خرید
یک ماه مرغ و گوشت بخر ، یک ماه برنج و روغن ، یک ماه حبوبات اینجوری پولت یهو تموم نمیشه و همیشه دستت پول داری
سعی کن حتمالیست خرید داشته باشی اینجوری خرید غیرضروری انجام نمیدی.اگه فروشگاههای کوثر خرید کنی قیمت به نسبت پایین تر و بعضی وقتا بعضی اجناس تخفیف میخوره میتونی تو تخفیف خرید کنی