2777
2789
عنوان

خرید ماهیانه ازین ماه دست منه لطفا بیا کمکم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 35 پست
سبزیجات حبوبات هرچقدر مصرف کنی خرجش اونقدی زیاد نمیشه میوه هم راحت میتونی بخری . سیب و نارنگی و .. ...

عزیزم چشم مرررسی ابن چبزا که گفتی رو یادداشت میکنم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیک پس انداز و مدیریت هزینه های زندگی 

رویایی زندگی بپرس سوالاتت رو اونا بهتر بلدن

اما بقیه پولتون رو همین اول تبدیل به طلا اگه کمه پارسیان کنید و خودتون رو مجاب کنید همون پولی که دارید رو هزینه کنید 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

بع نظرم بشین بنویس چی لازم دارین پ قیمت تقریبی شون جلوش بنویس اینجوری خرج و مخارج دستته

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
ما یک ماه گوشت و مرغ میگیریم برای دو ماه،یک ماه خریدای دیگه برای ۲ماه.ماهی حدودا ۳تومن فقط خورد و خو ...

چند نفر هستین‌؟،خرید سوپر و مواد شوینده هم با ۳ تومن انجام میدین ؟

یک ماه گوشت بگیر ،یکماه مواد دیگه،یک مقدارم برای مصارف روزانه مثل دوع و ماست،پنیر،میوه در نظر بگیر

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

چرا میخای یهو خرید کنی و عمده ، طی ماه هر چیزی رو به تموم شدن هست یادداشت کن و سر ماه با لیست خرید برو خرید که خرج اضافه و خرید اضافه نداشته باشی ، سبزیجات و میوه و نان و لبنیات هم هفتگی بگیر مثل یک روز در هفته اختصاص بده براشون با لیست خرید 

یک ماه مرغ و گوشت بخر ، یک ماه برنج و روغن ، یک ماه حبوبات اینجوری پولت یهو تموم نمیشه و همیشه دستت پول داری

سعی کن حتمالیست خرید داشته باشی اینجوری خرید غیرضروری انجام نمیدی.اگه فروشگاه‌های کوثر خرید کنی قیمت به نسبت پایین تر و بعضی وقتا بعضی اجناس تخفیف میخوره میتونی تو تخفیف خرید کنی

این تاپیک بخون کمکت میکنه راحت با ۵ تومن میتونی خرجتو ببندی .همه چیزو بنویس ک بدونی چیا میخری برنامه غذای هفتگی بنویس ی سری خریدا کلی انجام بده  مثلا لبنیات و میوه هفتگی خرید کن .