2777
2789

دوستان شوهرم خیلی ولخرجه همکاراش بهش گفتن ما با 4 تومن کل خریدامون رو انجام مبدیم باقی حقوقمون رو میزاریم برا پس انداز، حالا شوهرم گفته ازین ماه تو بیا مادرخرج باش 6 تومن بهم داده با 500 خرج ارایشگاهم برا لیفت و اصلاح، یعنی دراصل 5.500 داده به نظرتون چجوری خرید کنم به صرفه باشه شما ازکجا عمده میخرید تره بار چند کیلو میخرید؟ گوشت و مرغ چطور؟ حبوبات و چقدر بگیرم؟ میوه چقدر بگیرم که صرفه جویی کرده باشم؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دو نفریم ناهی ۳ تا مرغ و دو کیلو گوشت میخرم چرخ کرده و خورشتی.حبوبات هم نخود و لوبیا قرمز و عدس و لپه هر کدوم نیم کیلو میخرم دو یه ماه برامون کافیه.میوه و سبزی هم هفته ای یه بار از بازار میخرم چون محل گرون میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

هر ماه که خرید حبوبات و مواد شوینده و یه سری چیزا نیست

هر چند ماه یبار از عمده فروش های شهرتون خرید کن 

ولی ۴ تومن خیلی کمه من یک نفرم خیلی معمولی خرج میکنم حدود ۵_۶ میشه هر ماه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

من حقوق شوهرم دستمه ولی هم حقوق اون متغیره هم خریدای من

اصلا نمیدونم چقدر درمیاریم چقدر خرج میکنیم😑😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
بچه هم دارید یا نه؟

بله عزیزم کن و شوهرم و مادرشوهرم و به دختر 5 ساله

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
خیلی راحته والا فقط چیپسو پفکو کاکائو و .. چیزای هله هوله نگیر  واجبارو بگیر دوتا مرغ و دو کی ...

چقدر راحت و قشنگ گفتی🤩

برنج و حبوبات و سبزیجات مصرف زیاد دارم

چقدر راحت و قشنگ گفتی🤩 برنج و حبوبات و سبزیجات مصرف زیاد دارم

سبزیجات حبوبات هرچقدر مصرف کنی خرجش اونقدی زیاد نمیشه

میوه هم راحت میتونی بخری . سیب و نارنگی و .. زیاد گرون نیس

چون بچه داری مرغ ماهی ۳  تا بگیر .دو کیلو گوشت هم کافیه.  استرس نگیر

سبزیجات حبوبات هرچقدر مصرف کنی خرجش اونقدی زیاد نمیشه میوه هم راحت میتونی بخری . سیب و نارنگی و .. ...

عزیزم چشم مرررسی ابن چبزا که گفتی رو یادداشت میکنم

همه حبوبات رو که هر ماه نمیخری.اونهایی رو که لازم داری بخر.

چرا تقریبا هر 50 روز یه کیلو حبوباتم تموم میشه