2777
2789
عنوان

اگه کسی بخواد با شما دوست بشه

56 بازدید | 2 پست

تمام سعی اش رو هم بکنه بازم نادیده اش میگیرین؟

من از یه دوستم خیلی خوشم میومد خیلی باهاش حرف می‌زدم خیلی بهش محبت کردم ولی اون همش منو نادیده می‌گرفت نمیگم رفتارش با من بد بود ولی اونجوری که من دوستش داشتم اون برای من ارزش نمیزاشت ،یه بارم یکی از دوستام غیر مستقیم بهم گفت

مثلا من پیام میدادم حرف می‌زدم ولی اون از خودش اصلا نمی‌گفت انگار من یه غریبه ام ،با دوست صمیمی خودش حرف میزد ولی واسه من چیزی نمی‌گفت ،

الانم من دیگه باهاش قهر کردم دیگه نمیخوام ببینمش ولی میدونم پشت سرم میگه هیچ دلیلی واسه قهر نیست واقعاً هم به جز همینا چیزی نیست ولی دیگه طاقت بی توجهی دیدن ازش رو نداشتم ،به نظرتون قهرم منطقیه ؟؟؟؟

من نمیتونم بهش بگم چرا قهرم نمیتونم دلیل قهرمو بگم 

من عاشق ی نفری بودم شدیدن اون طرفم خیلی منو دوست داشت بهم من ترکش کردم با ی نفر اشنا شدم دوستش داشتن تمام خودمم گذاشتم اما اون بهم بی توجهی میکرد من پیام میدادم اکثرا اصلا واسم وقت نمیزاشت بعد که خواستم ازش جدا بشم گفت از اول دوستم نداشته خودتو صرف چنین آدمی نکن الانم کسی که قبلا عاشقش بودم کنارمه هر روزم بیشتر عاشقم میشه اما خب عشق بده ضعیفت میکنه اما باور کن عشق دوطرفه عشق واقعیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان