ببینید کاهش اندازها و حجم سایزهای استایل در خانم ها بستگی ب وزن و سن و هورمونی و ژنتیک و مراقبت پزشکی و روزمره ها مشکلات و استرس داره که کلا متفاوتن باهم هستن بهترین رویه رعایت موادغذایی و ورزش منظم که باعث تعقیرات کالری روزانه بشه پیاده روی روزانه منظم و باشگاه و کلاس های رقص و اموزش های فراگیری خیلی تاثیر در روند استرس و روزمره ها خانم ها در هورمون ها بشه خودم مربی فیتنس و تحصیل رشته تربیت بدنی دارم کامل عنوان کردم و به هیچ وجه هم خانم ها اصلا رژیم های مدرانه چن روزه و پیکر تراشی و پروتز و کوچیک کردن معده نداشته باشن عوارض سنگینی جا میزارهببینید کاهش اندازها و حجم سایزهای استایل در خانم ها بستگی ب وزن و سن و هورمونی و ژنتیک و مراقبت پزشکی و روزمره ها مشکلات و استرس داره که کلا متفاوتن باهم هستن بهترین رویه رعایت موادغذایی و ورزش منظم که باعث تعقیرات کالری روزانه بشه پیاده روی روزانه منظم و باشگاه و کلاس های رقص و اموزش های فراگیری خیلی تاثیر در روند استرس و روزمره ها خانم ها در هورمون ها بشه خودم مربی فیتنس و تحصیل رشته تربیت بدنی دارم کامل عنوان کردم و به هیچ وجه هم خانم ها اصلا رژیم های مدرانه چن روزه و پیکر تراشی و پروتز و کوچیک کردن معده نداشته باشن عوارض سنگینی جا میزاره