2777
2789
عنوان

خیلی ضعف میکنم و تپش قلب میگیرم

260 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها 

جدیدا باشگاه میرم ورزش میکنم وقتی چند ساعت غذا نمی خورم یا کم میخورم بدنم بی حال میشه تپش قلبمو حس میکنم وفکر میکنم از گشنگی دارم میمیرم.خیلی حس بدیه.غذا هم میخورم بازم تا نیم ساعت الی یه ساعت بعد همین روال ادامه داره.درصورتیکه قبلا گشتم میشد غذا میخوردم ضعفم رفع میشد ولی الان نمیشه.شما هم مثل من شدین ؟؟به نظرتون چه مشکلی دارم

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀

باید ازمایش خون بدین که cbc چک بشه

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

cbcچیه؟

به زبون ساده شمارش کامل سلول های خونی 

مثل تعدادRBC , WBC و ...

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
به زبون ساده شمارش کامل سلول های خونی  مثل تعدادRBC , WBC و ...

باید یه چکاب کلی بدم خیلی تپش قلب شدید میگیرم آخرین باری که اینطوری میشدم تو دوران بارداریم سه سال پیش بود 

باید یه چکاب کلی بدم خیلی تپش قلب شدید میگیرم آخرین باری که اینطوری میشدم تو دوران بارداریم سه سال پ ...

👍

بعد زایمان ازمایش دادین ؟

نه

خب حتما باید میرفتین پیش دکترتون که زایمان کردین و براتون ازمایش مینوشت 

حالا عیبی نداره فقط حتما برین ازمایش کامل بدین که شرایط سلول های خونیتون بررسی بشه 🤍

خب حتما باید میرفتین پیش دکترتون که زایمان کردین و براتون ازمایش مینوشت  حالا عیبی نداره فقط ح ...

به مربی باشگاهم گفتم میگه اینها علایم کم خونی شدیدته راست میگه اصلا نه مکمل وویتامینهامو میخورم نه رژیم رعایت میکنم کم خونم هستم ولی آز هم میدم