من امسال رتبم خوب بود ولی متاسفانه فقط توی مصاحبه رد شدم اعتراض گذاشتم جوابش یماه دیگه میاد💔 فقط روی مصاحبه خییلی کار کن ک بسیار مهمه حتی رتبه ی ۱هم باشی و مصاحبه رو رد شی دیگه کلا فایده نداره دوستم با رتبه ی ۶۰۰رد شد در گزینش
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعاا؟؟چقدر بد عزیزم دوباره امسال کنکور بده ایشالا قبولی من از آذر بخام شروع کنم تا تیر روزی ...
از الان روزی4ساعت بخون(آذر و دی روزی 4ساعت)بهمن و اسفند رو روزی6ساعت بخون حتما و فروردین ماه رو روزی 8ساعت و حتی بالاتر برای رتبه ی زیر ۲۰۰۰ خوبه همین مقدار(البته با کیفیت بخون) و خرداد ماه رو هم حتماااا ترمیم بزنیاا اگ نزنی کنکور ب تنهایی فایده نداره الان تاثیر معدل خیلی زیاده حتما شرکت کن..من خودمم منطقه دو هستم
متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ جُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
اره خیلیا با اعتراض قبول شدن.ایشالا قبولی ولی اگ ی درصدم نشه امسال دوباره کنوور بده روی مصاحبه ...
بله کد ۷خوردم(یعنی در مصاحبه ی تخصصی رد شدم)دعام کنید اعتراضم جواب بده..در کل مصاحبه دو بخشه بخش اول گزینش(نمره ی خییلی عالی گرفتم از این قسمت)دومین بخش مصاحبه ی تخصصیه ک امسال روندش کااملا متفاوت بود ..پکیج هم گرفتم اما خب بدرد مصاحبه ی تخصصی نخورد چون عوض شد امسال روندش و موضوعاتی ک اونجا میدن بهت رو کسی نمیتونه از قبل پیش بینی کنه
از الان روزی4ساعت بخون(آذر و دی روزی 4ساعت)بهمن و اسفند رو روزی6ساعت بخون حتما و فروردین ماه رو روزی ...
باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت من همش ترس اینو داشتم ک دیر شده باشه ولی با حرفات بهم امید دادی ایشالا هیچ وقت امیدت ناامید نشه خبره قبولیتو توی مصاحبه بشنوی ایشالا
باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت من همش ترس اینو داشتم ک دیر شده باشه ولی با حرفات بهم امید دادی ایشالا هی ...
ن عزیزم اصلاا دیر نیست من خودم دو ماه خوندم ولی بعدش پشیمون شدم ک کاش بیشتر میخوندم ..از الان شروع کنی ک عالیه فقط برنامت باید تداوم داشته باشه و حتما هر روز اون تایم مشخص رو بخونی
تیر ماه اصلا کنکور تربیت معلم نیست..کنکور سراسریه..برای تربیت معلم فقط اردیبهشت ماهه
ینی تیر ماه برای معلمی بر نمیدارن؟اردیبهشت مخصوص فرهنگیانه ظرفیت بیشتره ولی تیر هم پذیرش داره وای خدا نکنه اینجوری باشه من قبول نمیشم تا اردیبهشت اصلا زمان خیلی کم میارم.اخه من صفرم دوسال با درس دور بودم تازه دارم از صفر شرو میکنم
ینی تیر ماه برای معلمی بر نمیدارن؟اردیبهشت مخصوص فرهنگیانه ظرفیت بیشتره ولی تیر هم پذیرش داره وای خد ...
اصلا این حرفو نزن.درسته الان صفری ولی تایم مطالعتو ببر بالا خب..از الان روزی ۶ساعت بخونی کافیه..مگه۵مااه زمان کمیه عزیزم؟هر چقدم صفر باشی بازم میتونی..تجربی یا ریاضی ک نیستی رشتت انسانیه فقط کافیه اراده کنی..درس ریاضی رو اگر اصلا در توانت نیست و نمیتونی اصلا نخونش منم امسال صفر گذاشتم ولی جامعه شناسی و روان شناسی و اقتصاد درسهایی هستن ک به رااحتی میشه درصد بالای۷۰گرفت اصلا جای نگرانی نداره درسهایی مثل فنون و فلسفه کمی سختتر هستند ولی با علاقه بخونی و تداوم داشته باشی حتما درصد بالای۳۵-۴۰میگیری ..تاریخ و جغرافیا رو هم روزی یک ساعت بخون حتما ضریب بالایی داره و جنبه ی حفظی داره.من خودم عاشق جامعه شنایی بودم 100درصد زدمش..تیر ماه فقط برای باقی رشته هاست وگرنه دیگه برای فرهنگیان نیست..از فردا استارت بزن کم کم شروع کن مطمئنم ک میتونی..ظرفیت شهرتون چطوره؟ سال بعد35هزار پذیزش داره خیلی عالیه