2777
2789

پشیمونم میگم ای کاش پام میشکست نمیرفتم😓

مسافرت اول رفتیم شیراز که سه میلیون پول از پدر شوهرم اینا قرض گرفتیم که الان پول نداریم نمیتونیم قرضشون را برگردونیم 

دفعه دومم طلا فروختم رفتیم مشهد که وقتی برگشتیم خونه ماشینمون خراب شد و نزدیک بیست و پنج میلیون خرج ماشینمون شد تادرستش کنیم همش یه دونه النگو سه گرم ونیمی داشتم با یه جفت گوشواره سه گرم چهارصد سوتی با یه دونه موتور قراضه که فروختیم  و خرج ماشینمون کردیم بعدم سقف خونمون داشت خراب میشد روی سرمون مجبور شدیم ایزوگام کنیم که الان نزدیک سی میلیون فقط خرج ایزوگام هامون شد شوهرم پول نداشت بده چک دادیم الان باید کل حقوق ماهش را که به ده میلیونم نمیرسه بدیم که چک اولمون پاس بشه 

حالا پیش خودم میگم اگه مسافرت نمیرفتیم دیگه سه میلیون به پدر شوهرم بدهکار نبودیم پولی هم که دادیم ماشین را درست کردیم واسه ایزوگام هامون خرج میکردیم خلاصه که این دوتا مسافرت کلی ضرر داشت برامون خیلی ناراحتم خیلی😭😭

صرفا جهت دردو دل💔😭

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

با اینکه من مقصر هیچ چیزی نیستم اما من احساس گناه دارم نسبت به بعضی مسائل.... نمیدونم چرا کسانی که باید احساس گناه کنن هیچ حسی ندارن...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینتون که خراب میشد چه مسافرت میرفتید چه نمیرفتید ولی کاش برا مسافرت رفتن قرض نمیکردید ولی دیگه کاریه که شده زیاد سخت نگیر

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

آدم برای سفر طلا می‌فروشه؟

یعنی شما پنج تومن سه تومن نداشتید دو روز با ماشین شخصی برید سفر 

ما هم امسال یک هفته از ارومیه با ماشین شخصی رفتیم مشهد ،جز پول هتل و غذا چیزی خرج نکردیم ،موقع برگشتم از شمال برگشتیم ویلا لب دریا اجاره کردیم رامسر رو قشنگ گشتیم 

بندرانزلی رو گشتیم تو آستارا تو هتل موندیم 

پانزده میلیون خرجمون شد

بعدشم پدرشوهرتونه چه ایرادی سه تومن بده به پسرش و نوه و عروسش برن سفر قرض چی اونو قرض حساب نکنید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به عقیده من مسافرت باید با پول مازاد رفت نه پول قرضی و طلا 

ای خواهر پول مازادم کجا بود گفتیم میریم مسافرت یکم اب و هوا تازه میکنیم ولی الان چی جز غصه هیچی نصیبم نشد😭😭

حالامن بگم....شوهرم سه ماهه بیکارشده.بچه شیرمیدم.خوراک مون سیب زمینی تخم مرغ.خونه مستاجر سه ماهه اجا ...

ای جانم انشاالله خدا کمکتون کنه شرایط خیلی سخت شده 

من پیش خودم میگم انشاالله هیچ وقت به دنیا نمیومدم 😢

ای خواهر پول مازادم کجا بود گفتیم میریم مسافرت یکم اب و هوا تازه میکنیم ولی الان چی جز غصه هیچی نصیب ...

منم ۸ ساله ازدواج کردم کلا دوبار رفتیم مسافرت اولیش دوشب رفتیم ساری عروسی دعوت بودیم گشت و گذار نکردیم که هزینه زیاد بشه دومیشم پارسال با خانواده شوهر رفتیم مشهد که از دماغم درومد دیگه پشت دستمو داغ کردم باهاشون جایی برم ولی الان دلم یه شمال توپ میخواد اما پول نیست که برم چه میشه کرد میسازیم دیگه خدا بزرگه

بلندترین فریاد من سکوت من است...