2777
2789
عنوان

کلیپ فرمالیتههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 32 پست
😮😯چ زیباااااا

فرمالیته بهترین تصمیمم بود ما سالادل ک عقد کردیم شمال گرفتیم و بعد توی دوران عقد رفتیم گرفتیم و نزدیک عروسی نگرفتیم و خیلییی قشنگگگ شد اگز هم خواستی عکاسی یا فرمالیته بگیری با سون اسکای برو عالی آن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا فک میکنم دیگه خیلی خز شده.. حیف پول

خز چیه؟؟؟؟؟چه طرز فکری 

بلاخره هر زوجی باشه دوس دارن از قشنگ ترین روزهای زندگیش عکس و کلیپ داشته باشن که سی ساله دیگه نگاش کنن بشه خاطره 

ثبت خاطرات و احظه هات خوب خز نیست 

زنده کردن اون عکس در روزگاران دیگه ای

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

میشه بفرستی  چقدر هزینه کردی؟

من ۳ سال پیش حدود ۵۰ شد فک کنم یادم نیس چون میکاپ آرتیست و همه را بردم ترکیه و اون خیلی زیاد شد هزینه اش ولی تور داخلی بخوای کمتر هست seven_sky فک میکنم این باشه اندیشه یادم نیس درست

خز چیه؟؟؟؟؟چه طرز فکری  بلاخره هر زوجی باشه دوس دارن از قشنگ ترین روزهای زندگیش عکس و کلیپ داش ...

آخه اگر هزینش زیاد میشه برا کسی لزومی نداره....از خود عروسی فیلم میگیرم اصلا خود مسی مثلا انقطر وضعش خوبه کلیپ فرمالیته داشت

خز چیه؟؟؟؟؟چه طرز فکری  بلاخره هر زوجی باشه دوس دارن از قشنگ ترین روزهای زندگیش عکس و کلیپ داش ...

فک کنم فقط منم ک ی بار تا حالا فیلم عروسیمو دیدم!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آخه اگر هزینش زیاد میشه برا کسی لزومی نداره....از خود عروسی فیلم میگیرم اصلا خود مسی مثلا انقطر وضعش ...

چه ربطی داره مگه باید الگو زندگیمون کارهای مسی باشه 

هرکسی که توانایی مالیشو داره انجام بده 

بحث مالیش با خز بودمش‌جداست من گفتم کار خزی نیست فقط ثبت خاطرست اگه تونایی مالیشو ندارید انجام ندین ولی نگید خزه

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

فک کنم فقط منم ک ی بار تا حالا فیلم عروسیمو دیدم!

سلیقه ایه🤷🏼‍♀️