2777
2789
الان خیلى مد شده که یه سرى اسمهاى صرفا عربى رو انتخاب مى کنن بعدم مى گن مذهبیه حالا بعضى کلمات عربى با فارسى عجین شده و معانیش مشخصه باز مشکلى نیست ولى بعضى کلمات أصلا بین خود عربها هم به عنوان اسم استفاده نمیشه ما خودمون أین همه اسمهاى قشنگ داریم اون وقت به این اسمهاى قشنگ برچسب قدیمى مى زنن و یه سرى کلمات نامفهوم از زبانهاى دیگه رو انتخاب مى کنن و بهش افتخارم مى کنن و میگن جدیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هانییییی

1393/1/6 5:51 ب.ظ

من اسم دختر مو فاطمه میزارم اسم پسرم محمد ،ولی چهار ساله اسم گذاشتم ولی اون نمی یاد تو دلم

ان شاءالله به زودی بیاد تو دلت و به سلامتی هم از دلت بیاد بیرون
منکه...اسم مذهبی انتخاب کردم....خیلى هم راضیم....حداقل هیچوقت از مد نمی افته....وخیلی از اسامی عجق ووجق بی معنی که اصلا معلوم نیست حتی معنیش,چیه وازکجا اومده شیکتره....جالبه طرف اصرار دارن بگه ایرانی هم هست این قبیل اسمها
قضاوت نمیکنم.... تا قضاوت نشوم....
من کاری به عربی و فارسی بودنش ندارم فقط معنیش باید زیبا باشه فاطمه اسم قشنگیه اما کبری و صغری بمعنی کوچک و بزرگ نمیتونه اسم باشه در واقع اسم نبوده صفت مجزا کننده بوده مثلا دوتا خواهر اون موقع اسمشون فاطمه بوده بزگه فاطمه کبری و کوچیکه فاطمه صغری یعنی فاطمه بزرگه و فاطمه کوچیکه اصغر و اکبرم همینطور
من اسمهای مذهبی و ایرانی رو همراه با هم نمی پسندم.
با کمال احترام به خانمی که اسم محمد آرتین رو پیشنهاد داده ولی من با اینجور اسامی موافق نیستم.
یا بذارید آرتین یا مثلا محمد حسین.
حتی دیدم بعضی ها میذارن محمد کسری. در صورتیکه محمد نام پیامبر ماست و کسرا نام پادشاهان ایرانی . اصلا با هم نمیخونه. یا بذارید محمد یا کسری. هر دوتاش هم قشنگه