2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دمنوش آویشن، آب سیب فراوون، سیاهدونه نیمکوب کن و با عسل خمیر کن بلافاصله، تا دوهفته صبح و شب یه مربا خوری پر بده. یک هفته نده، دوباره دو هفته بده تااااا آخر همین روال تکرار کن. جوشانده بارهنگ در گلاب و عرق نعنا و عسل، دمنوش بابونه با عسل.

اصلش سیاهدونه و آب سیب

کااااامل انشاالله درمان میشه

بچه چند وقتشه بچه های دو سه ماهه که  هر دارویی نمیتونن بخورن مجبورن بستری کنن ولی بزرگتر باشه میشه دارو داد ولی نگران نباش اگه سرفه شدید داره مخصوصاً اگه زبونش کبود میشه با سرفه حتماً بستری کن 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

سلام  من  پسرم یکسال وخورده ایش که بود عفونت ریه گرفت چون من قبلش خواهرجوونمو براثر عفونت ریه از دست داده بودم کلی ترس و استرس داشتم وقتی بردمش دکتر گفت عفونت ریه هست وسریع باید بستری بشه یک هفته بیمارستان بود و شکر خدا خوب شد الان کلاس اوله داروهای خاصی هست که باید زیر نظر پزشک مصرف بشه عکس ریه،اسپری و...هرچند متنفرم باشی بخاطر فرزندت وسلامتیش حتما با پزشکش مشورت کن اگه گفتن بستری ببر بستری کن حتما سلامتی بچه واجبتره 

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌️