2777
2789

دوستان من دیگ واقعا بردیدم پسرم یک سالشه ریفلاکس داغونش کرده طوری ک تا الان فقط هشت کیلو و نیم وزن داره . بالا نمیاره .ریفلاکسش پنهانه. هر دارویی رو هم امتحان کردم جواب نمی‌ده 😭 دو هفته خس خس سینش شدید شده و بینیش همش کیپه. جیگرم براش کبابه . بچه های شما کی خوب شدن 😭 دکتر میگ پسر من ممکنه تا دوسالگی اینطوری باشه 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم متاسفانه ویروس گرفته کیپ شدن بینی هیچ ربطی به رفلاکس پنهان نداره 

نه عزیزم ویروسی اسهال و استفراغ و این چیزا رو داره . پسر من هر وقت ریفلاکسش شدید میشه و اسید میزنه بالا اینطور میشه دکتر هم معاینه کرده 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
پسرمن تاپنج ماهگی داشتالانم که هفتسالشههمچنان رفلاکس پنهان داره دکترهم تادلت بخوادبردم بی نتیجههست خ ...

دارو چیا خورده ؟

ویروس همراعلایم دیگه مثل تب هست

نوزارت منم گرفته بود بینیش کیپ میشد بردیم دکتر گفت ویروس گرفته تب و اسهال استفراغ نداشت منم گلوم درد میکرد ویروس چند نوع یه نوع نیس

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم